теми у Вас якісь однакові, крім віртуальної боротьби з "москалями" невже більше нічого не цікаве? а Ви чекали, що я Вас якось обізву, на кшталт "хохол" чи "україностурбований"? теми у Вас чомусь усі однакові, невже крім віртуальної боротьби з "москалями" Вас більше нічого не цікаве?
Коли у Вас за стіною бешкетує цілодобово пьяне сусідське сімейство, і в нападі білої гарячки погрожує ось-ось вторгнутись у Вашу домівку - сумніваюсь, що Вас в цих умовах цікавив би наприклад живопис, або новинки класичної музики, і Ви б змогли на наих зосередитись. Ну хіба що в перервах між пьяними оргіями за стіною. Але ж оргії не припиняються ні на мить. Та я вже нічому не здивуюсь. Хоча стосовно Вас таки майже впевнений, що не дочекаюсь. Коли у Вас за стіною бешкетує цілодобово пьяне сусідське сімейство, і в нападі білої гарячки погрожує ось-ось вторгнутись у Вашу домівку - сумніваюсь, що Вас в цих умовах цікавив би наприклад живопис, або новинки класичної музики, і Ви б змогли на наих зосередитись. Ну хіба що в перервах між пьяними оргіями за стіною. Але ж оргії не припиняються ні на мить.
а Ви не помічаєте, що відповідь на два повідомлення? пан FourA зовсім поганий став - геть неуважний! ось до чого доводе срсрфілія!
Та ни, шановный пан duncan, я замечаю, что пан ГРАНД отвечает одинаково на любой вопрос... Это его так достали клятые москвины!
Дункане. Дитячу пустишку (та невеличка статейка під картинкою) я привів я вкості наочного, матеріального прикладу, що таке форма без змісту.
все правильно українці розмовляють українською москалі - російською розмовляєш російською? значить росіянин - юш в до свого руского міру російськомовних українців не буває це або зрусифіковані українці = москалі = депортувати або москалі які забули свої московські коріння = депортувати інакше бути не може але нажаль це вже не зреалізувати треба було в 91 починати або взагалі відділитися нормальними областями
Не все. Правильно. Неправильно. Теж неправильно. Знов неправильно. Геть зовсім неправильно. :rolleyes:
Примитивное мышление, звериное. Не из нашего стада - забодаем. Лучше расстрелять. Или мотыгой по затылку, проверенный метод. Вам никто не мешает отделиться даже без областей. Желательно подальше.
Я ж Вам казав, що час толерації до москвинів , який тривав доволі довго , минає. І винні в цьому самі москвини , які стали громадянами України. Чому? Думаю самі здогадаєтесь. Як що не здогадаєтесь, можу пояснити окремо. Тому вибір не великий. Ви самі себе позбавили більш широкого вибору.
Вот что я вижу заходя иногда на один ресурс. Вывод; что если откуда то убыло, то куда то прибыло. Могу быть не прав. [[OFFTOP]IMG]http://s012.radikal.ru/i321/1110/98/9b74e27b1e64.jpg[/IMG][/OFFTOP]
Ну я же вроде адреса не давал, ссылки не оставлял, название форума и даже страну не указал. Это для пополнения моих знаний, в чём мой грех?
І кожен будує Україну по своєму проекту. Одні хочуть повернути її до рівня, коли українці в кінці XV століття керували найстарішим європейським університетом. Інші, набравшися в колоніалізмі реп'яхів культури "рашен", хочуть з цими реп'яхами, включаючи чужу мову, лізти в Європу. А треті Україну міряють по рівню свого гаманця, не дуже лізучи в чужу для них ХВілософію. Ось ці лебідь, рак та щука й тримають свій статус на рівні представників одного з найвідсталіших народів Європи.