Відповідь: Москалі Не знаю, може і українці, тільки по-російськи говорили. Але головне, що я маю відразу до коньяку на все життя.
Відповідь: Москалі Ось коли Зіґфрід буде мати такий послужний список в графі покарання як має Пересвет, то він також згадає що можна по цивілізованому і навіть по дружньому поводитися.
Відповідь: Москалі И ведь узнали когда Педро летит! Устроились на рейс мерзавцы. спасения от них нет нигде. А у человека теперь на всю жизнь отвращение от спиртного. Слава Богу сексом не стали заниматься, а то вообще Педро стало бы жалко!
Відповідь: Москалі До речі, на цю тему кілька тижнів тому був досить таки гучний скандал. Один англійський актор летів з Лондону до Австралії. Екіпаж був австралійський. Стюардеса якось затягнула нещасного актора до туалету, "використала" його, а актор відразу після посадки подав скаргу, що член екіпажу його звабила. Не знаю чим закінчилвся цей скандал.
Відповідь: Москалі Сразу видно - заграница... Наш чел еще бы и номер телефончика стюардесин взял, и капитана поблагодарил, за сервис :rolleyes:
Відповідь: Москалі Педро! Знаете Я бы тоже забеспокоился если бы стюардесса оказалась целым членом экипажа. Другое дело с лубимой женщиной в самолете, на высоте 10 000 метров. Эээх Лепотааа...
Відповідь: Москалі ТАК просто?:eek: Пам'ятаєте: -фамилия? -Рабинович. -национальность? -русский -Не подхОдите: с такой фамилией мы лучше еврея возьмём.
Відповідь: Москалі :D :D :D Уявив собі цю картину... як вона його тягне, а він такий нещасний, опирається, репетує...:D
Відповідь: Москалі Щось вже важко вловити суть цієї гілки... Про що Ви говорите? Однозначно, що Вам бракує чату сюди. А ще краще окреме вікно чату для обговорення теми "Москалі". Хоча до цієї теми можна будь-яку іншу звести, можливо за винятком тем для вагітних
Відповідь: Москалі Про що говоримо? Та про те саме, що і Ви Ваш допис також не можна віднести до теми гілки
Відповідь: Москалі Так что? У нас все москали, что ли? Тут же сообща руку народ приложил к хохмочке....