Хочу купити Asus V200IBUK-BC006M. Мої потреби базуються виключно на серфінгу в інтернеті та MS Office, можливо час від часу на танках прокататись. Апарат заманив ТТХ (як для офісної машини), а також ціною 8900 грн. Можливо хтось підкаже щось краще в даному ціновому діапазоні? Краткие технические характеристики: Экран 19.5" (1920x1080) Full HD LED / Intel Celeron N3050 (1.6 ГГц) / RAM 4 ГБ / HDD 500 ГБ / Intel HD Graphics / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / кардридер / веб-камера / DOS / 7 кг / черный Процессор: Двухъядерный Intel Celeron N3050 (1.6 ГГц) Объем оперативной памяти 4 ГБ Тип видеокарты и обьем видеопамяти Интегрированная, Intel HD Graphics Обьем HDD 500 ГБ (7200 об/мин) Дисплей 19.5" Full HD (1920x1080) Тип памяти DDR3-1600 МГц
Дуже слабий для офiсних потреб на 2016-2017 рiк. Шукайте з процессором не менше i3 + 8gb оперативки. В такому цiновому дiапазонi звернiть увагу на ноутбуки))
Ви шукає моноблок, а я якісний принтер. Що стосується вас, то пораджу подивитися моноблок с процессором Intel Pentium, тому що Celeron є слабким і не зможе виконувати ващі бажання. В моєму же випадку, придивляюсь до принтеру на оцьому сайті можно купити лазерний принтер за недорого .Тепер залишається подивитись моделі в інтернеті і прочитати про них відгуки.