Метал на кладовищі - це клондайк для бомжів. Тому на харківських кладовищах в основному не оградки, а бордюри цементні. Тут не ментам треба їздити по кладовищам, а суворо карати тих, хто таке приймає. Більш ніж 6 тисяч - не відкрити справу, тому вони не їздять. До речі на дачах бомбити стали не хати, а сараї при хатах. Там набагато більше металевої поживи, чи шнурів, а ніякої відповідальності. Закони такі, що процвітає кримінальний бізнес.
Якщо хто хоче підхоронити поряд свого, то можуть зацементувати стола на тому місці, аби хтось чужий не підхоронив свого.
Наш зять зробив собі колись хреста з нержавіючою сталі, поки мав доступ, після того, як дохтор сказав, що йому рік залишилося жити. Там у нього були проблеми зі здоров'ям, але почав щнеаажати своє життя, і через рік помер. А хрест ще стоїть, ніхто ще не вкрав До речі, @Capitoshechka , як там з наведенням порядку біля з/вокзалу? Є якісь зміни, чи я даремно там терся?)))
Я бачив, коли і для цих цілей, і для того, щоб посидіти поряд з могилою, ставлять лавки. Але стіл! - ще не зустрічав ніде.
А якщо тре три підзахоронення - то ставити прийдеться вже диван, чи шо? Бачив, як для того, щоб зарезервувати бажаючим місце біля родича просто закривають потрібну ширину бруківкою. І охайно, і практично.
Приїжджайте до нас. У нас у всіх, хто може поставити лавку, ставлять і стіл. А то як поминати?)) у східняків інші традиції- тре поїсти і попити, тости сказати) Скажу одразу, що ми ні стільців, ні столиків не ставили. А інколи б не завадило присісти, хоч відпочити після прибирання та подумати.
Зміни є - стало ще )(еровіше, ніж було. View: https://www.facebook.com/groups/1683686568556987/permalink/2958983924360572/
Приблизно для того ж, для чого і лавки. Коли на поминальні дні приходять на кладовище, на стіл викладають те, чим будуть поминати, а на лавках сидять дупи)))
Йой... ) У каждой ізбушкі своі погрємушкі ) Поминання - це ж мусет трохи зовсім інше, нє? У нас також практикують застілля тоді коли "ходять по гробах". Але виглядає інакше - в селах після молебну і освячення могил вся родина іде до когось до хати. Як правило, до найповажніших родичів.
Ну, вибачайте, я зробив все, що міг. Заїхав 29 липня, через тиждень знова - зняли вашого Семеніхіна. Думав, що то мер такий.. а то люди такі якісь не того((( Тож, дочекалися свого довгоочікуваного диявільського господаря... його час настав( Семеніхіна знову обрали мером у січні 2021 року.
Ну, вибачайте, я зробив все, що міг. Заїхав 29 липня 2018 року до вас, через тиждень знова - зняли вашого Семеніхіна. Думав, що то мер такий.. а то люди такі якісь не того((( Тож, дочекалися свого довгоочікуваного диявільського господаря... його час настав( Семеніхіна знову обрали мером у січні 2021 року.
Вбивцю стриянина Івана Гарбича затримали після нового вбивства 23-річний хлопець вбивав просто заради розваги 12:49, 17 липня 2021 Львівська поліція затримала 23-річного чоловіка, який двома пострілами з дробовика вбив 41-річного стриянина Івана Гарбича. Вранці суботи, 17 липня, львівська поліція повідомила, що нападника затримали після скоєння нового вбивства. Шукали по прикметі - чорна куртка з білими написами. Да... я пам'ятаю Стрий ще добрим містечком, зі смачними хот-догами, картоплею фри і гастинною, правда внлчі через темний парк не наважився йти. Обійшов) Чим далі, тим гірше і гірше, і не хочеться йти вже в ті та інші краї... люди дупіють і стають неадекватні, вбити можуть заради розваги. В 2019 році ще не так було стрьомно там, а тепер за пару років кришу зносить у людей, як дивитися новини. Настають часи, коли життя буде ніщо((