Сьогодні, у столиці України під головною будівлею МВС проходить багатотисячна акція протесту у зв'язку з масовими порушеннями прав працівників міліції. Обурення співробітників викликано методикою "атестації", яку здійснюють учасники "автомайдану", відправляючи у відставку без пояснення причин більше 2/3 частини співробітників. Профспілка МВС України не задоволений роботою, яку на даний момент показує керівник МВС Арсен Аваков. Мітинг запланований на 10 днів до 22 грудня включно. Заявлено близько 5000 чоловік, на кожен день опротестування. Багато хто називає цей демарш «ментовським майданом». Турбує мене одне питання, цей «ментовськой майдан» буде розганяти нова поліція? Чекаємо коли судді з прокурорами теж свої намети поставлять.
@DianaPalamar, перший Ваш допис. І зразу про ментів. То поясніть - Ви якесь до того відношення маєте? Невже для Вас наразі то НАЙважливіша тема в життю?
А Ви вважаєте це дитячою забавкою. Чи напр. "Пісному люстрували рило" або "Добкіну люстрували рило " найважливіші теми в житті?
Мене дуже цікавить, ща зараз відбувається в Києві, бо саме звідти і йдуть всі незгоди в нашій країні.
Нє-а... Не з Мацкви. Моцква одна, на всіх не вистачає. Не йде ж з мацкви в Польщу, в Азербайджан, в Литву, Фінляндію... А до нас йде? Ні. "Разруха не в клозетах..."
Ну в першу чергу, мого чоловіка позбавили роботи саме люди з Києва, та і мізерну зарплатню також вони платили