Відповідь: Магія, окультизм... От тут Ви і розкрилися! Вам основне - спостерігати чиєсь безсилля! Чисто сатанинська характеристика!:D
Відповідь: Магія, окультизм... відчути себе Богом — це дуже заманливо, але це лише омана... ілюзія... і я знаю, як звуть Головного Ілюзіоніста...
Відповідь: Магія, окультизм... дякую, олю... ви його правильно назвали... я просто не люблю називати його в голос...
Відповідь: Магія, окультизм... Люцифер - це один з принців пекла. Дуже світла і розумна постать, воююча, справежлива і велична, навідмінно від інших архангелів-блазнів. Він особливо приваблива для мене постать, яка надихає мене. А от Сатана - це вже інший принц пекла. Прошу їх не плутати: Сатана, Люцифер, Левіафан, Балтазар. Дерижер - це і є я, за посередництвом інших сил. Керувати своїм життям, протиставлятися іншим, бути незалежним, сильним, вільним, гідним - це втілення образу Люцифера у житті.
Відповідь: Магія, окультизм... :D :D :D Ну хто б сумнівався? світла тут хоть відбавляй....:D :D :D А сайт, на який Ви посилаєте, чому такий "світлий"?
Відповідь: Магія, окультизм... Що він розчетверився ,а Ви серіалів на ніч передивились,ще Баффі сюди приплетіть.. а ти навіть не мошка на тлі гасової лампадки
Відповідь: Магія, окультизм... Страждаєте комплексом неповноцінності? Чи просто неповноцінні? :D Не переймайтесь цим усім, адже комашки бувають отруйними
Відповідь: Магія, окультизм... Я просто неповноцінний ,бо просто не поклоняюсь Вашому тату Сатані- Дияволу