Відповідь: Магія, окультизм... А знати нема що! Нащо вчитися на своїх помилках постійно? Ще би може наркотики попробувати, щоб упевнитися, що то зло? :rolleyes:
Відповідь: Магія, окультизм... "дурні — вчаться на своїх помилках, розумні — на чужих... виявляється, що розумні вчаться у дурнів"... було написано... і наркотики я пробував... щоправда, давно... це й справді зло...
Відповідь: Магія, окультизм... справа у тому, що молодість була, не можу сказати, що бурною, але насиченою... зараз, коли мені пропонують "дунути" я відмовляюся, хоча (всі?) більшість моїх однолітків вживає наркотики... це тому, що я зрозумів — коли людина задурманює голову — перестає бути людиною... саме тому алкоголіки (синяки), яких я бачу на вулиці. викликають у мене відразу...
Відповідь: Магія, окультизм... Стоп!!!!Хто вам казав про сатанізм????? До чого тут сатанізм?????? Це язичництво, яке існувало задовго до християнства. Але християнська церква постаралася жорстокими методами його знищити. Та залишилися люди, які й надалі сповідували язичництво, вірили в одушевленість та божественну натхненність усієї природи та світу. Саме їх і назвали магами, відьмами, відьмаками... Саме вони зазнали жорстоких переслідувань "доброї" Католицької Церкви. І зараз, як і тоді, на них ставлять тавро Диявола, а Диявол - це суто християнське божество. Для язичників Диявола просто не існує. Так само як бога. В них є багато богів. І нема абсолютної межі між добром та злом, так само, як її нема в природі (вовк їсть зайця, кіт їсть мишку... - це закони пророди). Отож ви, шановна ольго (і не лише ви) поводитесь, як сліпі фанатики. Мабуть, саме такі і палили невинних відьом в середньовіччі. До речі, тоді на вогнищах спалили 9млн. жінок!
Відповідь: Магія, окультизм... У панічному страхові перед жінкою-відьмою палили усіх без перебору (і не лише відьом). ТЬаким чином дискридитація відьом відбилася на всіх жінках. Хто їх переслідував? Інквізиція. А якщо точніше - Кремер і Шпренгер, монахи-домінікани, які написали "Молот відьом".
Відповідь: Магія, окультизм... Ну, не вірю я в існування диявола, не вірю. Це ви йому радше поклоняєтесь, приділяючи стільки уваги, а я просто не визнаю його існування, як ви не визнаєте Дажбога чи Перуна. Люба моя, бачу ви б мене і зараз спалили, якби лишень могли. Таке воно, ваше християнське милосердя і толерантність?
Відповідь: Магія, окультизм... Люба не моя, на жаль форум не має таких можливостей! Прошу сказати, а чому боялися відьом? І що ж тоді відьми такого робили?
Відповідь: Магія, окультизм... Majesty, незнання правди, чи реальності справ не звільнює нікого від підпадання під владу цієї темної сили. Якби Ви себе не тішили, диявол і всі темні сили дуже реальні сили. І ніяке це не християнське божество! Це - ворог всіх душ людських! Відхрещуйтеся від нього, чи нє - Ваша магія - його рук справа. Шкода Вас. Рятуйтеся з його тенет якнайскоріше! Нащо Ви пишете його ім"я з великої букви? Ви його так поважаєте?
Відповідь: Магія, окультизм... Хто це, ця інквізиція? Бо на скільки знаю, відьми, чародії у своїй практиці використовували християнську кров з немовлят.
Відповідь: Магія, окультизм... Найбільше, що хоче диявол, так це те, щоб всі повірили, що його.... нема.