Мафія, гра № 15: "Реанімація"

Discussion in 'Архів ігор' started by Sashka-ua, Nov 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Основні правила гри

Хід гри:

Нульовий день триватиме до завтра, 21.00 за київським часом. В нульовий день не голосуємо!
    У вівторок з 21:00 розпочнеться перший день, який триватиме до середи 21.00.
    Починаючи з першого дня, гравці зобов'язані голосувати. Голосуємо виділенням ніку жертви червоним, або пишучи його ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ. Голос можна змінювати скільки завгодно разів.
    Ніч триває 1 годину після закінчення ігрового дня. Рольовики мають можливість надсилати НД на протязі ігрового дня. Є можливість міняти своє НД скільки завгодно разів.
    НД можна присилати мені в ПП або в скайп(ua-sashka-ua) чи аську(374889624). Потрібно дочекатись підтвердження отримання НД від ведучого.
    Увага: гравці можуть закінчувати день швидше за своїм бажанням, виділяючи це синім кольором. За бажанням гравців (всіх) швидше може бути закінчений і нульовий день.

Ролі:

Маф-бос - стріляє вночі. (Якщо бос відсутній чи немає змоги зробити постріл, то заступники можуть зробити це за нього)
    Маф-1 - перший заступник боса. До нього переходить черга стріляти, якщо гине бос.
    Маф-2 - другий заступник боса. До нього переходить черга стріляти, якщо гине бос і перший заступник.
    Маф-3 – третій заступник боса. До нього переходить черга стріляти, якщо гине бос, перший і другий заступники.

Комісар - один раз за ніч може перевірити будь-якого гравця і дізнатись його статус: "мирний", "мафія". Комісар не стріляючий
    Лікар - один раз за ніч може лікувати будь-якого гравця. Може лікувати себе. Двічі підряд одного і того самого гравця лікувати не може.
    Депутат – дізнається роль людини, що першою проголосувала проти нього на денному голосуванні. Проголосувавшим вважається той, хто залишив на ньому свій голос на кінець дня.
    Дівчинка – один раз за ніч може «сходити» до будь-якого гравця тим самим заблокувавши всі його нічні дії. Дві ночі підряд до одного й того ж ходити не може.

5 простих безрольових мирних.

Додатково:
    - Депутат дізнається статус першої проголосувавшої за нього людини відразу після завершення дня.
    - Імунітет захищає гравця від смерті в першу ніч, але не захищає від перевірки комісаром чи походу дівчинки.
    - Статус гравців із додатковими ролями після смерті розкривається
    - Якщо під час денного голосування два чи більше гравців наберуть однакову кількість голосів, то буде повішений той, хто першим набрав свої голоси
    - Гравці, які мають імунітет, захищені від будь-якого роду вбивства у першу ніч, але не захищені від перевірки, блокування і тому подібного
    - Є автокіл за пропущення двох голосувань!
    - Непроголосувавший має -1 проти себе!
    - Якщо в цих правилах неописано якийсь момент, то дотримуємось загальних правил, які описані в сусідній темі "правила гри"
    - Якщо не встигли надіслати НД, або не хочете – ваші забаганки, покарань за таке немає, але краще написати «пропускаю хід» щоб швидше завершилась ніч.
    - Ведучий завжди правий! Якщо гравець вважає, що дії ведучого помилкові, він має його повідомити про це в приват!
    - Мертвим заборонено писати в темі гри, тільки попрощатись. В прощанні не можна давати підказки. Такі повідомлення будуть видалені на розсуд ведучого, а гравець отримує покарання - дискваліфікація на 3 наступні гри!
    - Спілкуватись мирним за межами цієї теми Заборонено!
    - Мафам можна спілкуватись між собою навіть після смерті!
    - В процесі гри правила можуть бути доповнені. Інформація про доповнення правил буде додаватись в це перше повідомлення і в поточні повідомлення гри!

Передмова

В реанімаційному відділенні місцевої лікарні почали траплятися дивні випадки. Тяжко хворі пацієнти почали помирати ночами із слідами, явно не притаманними їх хворобам. Для розслідування цих випадків в лікарню надіслано слідчого, який має чергувати ночами і особливо оберігати депутата міської ради, який потрапив в автокатастрофу і лежить паралізованим в 3-й палаті.Проте параліч не заважає допитливому мозку спостерігати уважно за сусідами по палаті та всими "гостями" в намаганні зрозуміти хто є хто. Зав. відділенням в паніці, він не може зрозуміти причину смертей, тому кожної ночі намагається допомогти хоч одному хворому влаштувавши йому персональний візит з ретельним оглядом.
    Крім того клопоту додає одна дівчинка легкої поведінки, яка незважаючи на те, що ледь не померла від сердечного нападу (мабуть файна нічка була перед тим) продовжує чіплятися до всих, хто потрапляє під руку.
    І лиш четверо з цієї компанії знають точно, що відбувається....

Гравці

1. nirvanka - комісар, вбита в 1-у ніч
    2. LuBimaya - проста мирна, вбита в 2-гу ніч
    3. MARTINI - маф №1, повішаний в 3-ій день
    4. Великолепный - лікар, вбитий в 4-у ніч.
    5. ovod - Живий депутат
    6. redfox - Жива мирна
    7. victorys - Жива мирна
    8. Kost - маф №3, повішаний в 4-ий день
    9. Іспанка - дівчинка, вбита в 3-ю ніч
    10. -Erebus- - маф №2, повішаний в 5-й день
    11. Персі - проста мирна, вбита в 5-ту ніч
    12. Riksia - бос мафії, повішана в 2-ий день
    13. Бійцівська Рибка - проста мирна, повішана в 1-ий день

Гра завершилась перемогою мирних на п'ятий день.

Last edited: Dec 5, 2010
    • Подобається Подобається x 3
  2. ovod

ovod Well-Known Member

ой, щось мені недобре... чого б це?

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Сашка, дай мені роль дівчинки!
    В пам'ять про наше бурхливе минуле :haha:

4. victorys

victorys позитивчик :)

може тому що ти перший прокинувся і вже пробуєш зрозуміти хто є хто?

5. ovod

ovod Well-Known Member

аааа, бачу що пару мафів вже появилось.. ну-ну...

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

я й так знаю - всі ви мафи поки шнурок не докаже протилежне....

6. Може, повний місяць? ;)

7. victorys

ролі ще не роздані, а він вже відітєлі здогадався хто є хто :))) всьо з тобою ясно овод :)))

8. ovod

ovod Well-Known Member

може... я не дивився...

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

ну персі то понятно, а ти теж добра мафіозі...получишся...

9. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Я знаю,шо там відбувається:blush:
    Дівчинка Персі там орудує:ireful1:

10. ovod

ovod Well-Known Member

вона така... всіх до смерті залікує... пора тікати звідси... жити хочеться..

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

чёт у депутата мало полномочий. я думал будет что то типа - грабь, насилуй, убивай, вопщем делай чё хош и все безнаказанно ))))

12. victorys

інтуіція? ;)

13. ovod

ovod Well-Known Member

а шо вгадав?

14. Kost

:haha:Все це можно,але в реалі:dntknw:

15. victorys

не знаю, мені ще ролі не дали :)))
    і поки дадуть я вже певне спати піду, а то щось на сон тягне..

16. ovod

ovod Well-Known Member

а що вже немає таких, що роблять добро і говорять тільки правду?

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Здавай ще своїх трьох і я подарую тобі легку смерть

18. ovod

ovod Well-Known Member

пора найвища... ну як сподобалася роль?

19. Kost

Мафи:blush:

Рольмафа-боса отримав
    простого мирного,піду спатки:tongue:

20. Masini