анекдот си нагадала... Йде турист полониную та зустрізає гуцула - Добрий динь, вуйку. -Добрий, сыне, - каже неспішно гуцул. -А скажіть лиш ми, вуйку, кілько то у Вас овець? -Чорных ци білих, сыне? -Білых. - 50. - А чорных? - Тоже 50. - Ага, но добре. А кілько вовни дає єдна вівця? - Чорна ци біла, сыне? - Біла. - 10 кілограм за рік, сине. - А чорна? - Тоже 10 кілограм за рік. - Вуйку, а чом то ви так розрізняєте чорных і білых овець? - Бо білі - то мої. - А чорні? Гуцул довго і зі смаком розпалює люльку, потім довго і смачно затягується і відповідає: -Тоже мої.
Знач так Це все треба робити влітку ввечері, коли багато комарів. Треба включити два вимикачі на деякий час (нехай №1 і №2), а потім один з них виключити (нехай №1). Потім ідемо в коморку. Якщо там нема комарів, то значить до неї підключений вимикач №3 (ми його не включали і відповідно комарів там бути не мусить ). Якщо там є комарі, то значить, №1 або №2. Якщо там світло буде включене, то значить, що підключений вимикач №2 (бо ми його залишили включеним). А якщо нема світла, то значить, що №1 Ну як? (так так, я знаю, що в мене багата фантазія )
Фантазія в вас дійсно , логіка теж є, та трохи треба додумати. Щось там не того Не розумію,нащо там комарі?
Відповідь для випадку коли у комірчині спіральна (не люмінесцентна) лампочка. Вмикаємо два вимикачі на деякий час, а тоді один вимикаємо. Йдемо у комірчину і маємо три варіанти: 1. світло горить - Х-вимикач - той, який увімкнений. 2. світло не горить, але лампочка тепла - Х-вимикач - той неввімкнений з двох які вмикали. 3. темно і лампочка холодна - Х-вимикач - той, якого не рухали.
один включити другий включити, почекати хвилину, виключити третій не чіпати в коморі: перша лампочка горить друга тепла третя не горить
Бо коли світло включається літнього вечора, то комарі злітаються. По них легко зорієнтуватись чи було світло включене чи ні
я перепрошую, а якщо комари сиділи там ще з минулого вечора? Ну раптом прийшов кум до куми. Кума пішла в коморку, взяла самогону, вогірків квашених. То все при світлі. Комариків налетіло. Потім прийшов додому чоловік куми... Спітнілий кум просидів тихенько там в коморці допоки всі повлягалися. За той час комариків побільшало. А коли дременув городами то ситі комари зосталися на стінах чухати свої пуза. І от наступного вечора приходите Ви, і починаєте доказувати що включали якісь там вмикачі/вимикачі, а кума тим часом червоніє під дверима
Згадала загадку про вимикачі, яку загадувала 2 роки тому і ніхто так і не відгадав. Може зараз в когось вдасться
Філологічна загадка: Що за мова? В якій країні нею розмовляють? http://vo.wikipedia.org/wiki/Cifapad Хто перший відгадає?
мова - есперанто.Есперáнто(есп. esperanto) – штучна міжнародна мова, створена польським лікарем і поліглотом Людовиком Лазарем Заменгофом у 1887 році на основі інтернаціональної лексики; проста, суворо нормалізована граматика; багато прихильників у всьому світі. Есперанто має на меті створення прямих та однакових можливостей для кожної людини у міжнародних стосунках. Есперанто можливо вивчити швидше ніж будь-яку національну мову — завдяки своїй простій і правильній побудові, адже граматика складається лише з 16 правил без жодного виключення. Мову також легко застосовувати завдяки вільному порядку слів в реченні та можливістю самостійного словотворення, достатньо знати назначеність префіксів, суфіксів та закінчень і мати в запасі поширені корені слів, що базується на загально-європейській лексиці. Есперанто є єдиною робочою мовою сотень щорічних міжнародних з'їздів, зустрічей і фестивалів. Вони відбуваються без участі перекладачів, що демонструє практичну можливість заощадження значних коштів.
Це мова світова " світова мова" Волапю́к, або воляпюк - Volapük: від vol «світ» + pük — мова, ---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ---------- Волапю́к (Volapük: від vol — світ + pük — мова, тобто «мова світу») — штучна мова, створена у 1879 році німецьким католицьким священиком Йоганном Мартіном Шлейєром. У порівнянні з іншою відомою штучною мовою — есперанто, волапюк значно менше поширена.
не важко було відгадати бо найбільше попадалось слово волопюк, ввела у вікіпедію і все відповідь готова
Зараз ви будете шоковані. А дехто зламає мозок. Бо комп"ютерна програма прочитає ваші думки, стільки раз, скільки ви захочете (якщо виконаєте нескладну умову). http://politex.ws/games/?magic_square Хто толково пояснить, як це працює?