Юридичний казус Двох судили за вбивство. Присяжні визнали одного з обвинувачених винним, а іншого невинним. Суддя звернувся до того, хто був визнаний винним, і сказав: "Це найбільш дивна річ з усіх, які мені доводилося розбирати. Хоча ваша вина поза всякими сумнівами встановлена, за законом я повинен випустити вас на свободу". Як можна пояснити такі несподівану заяву судді?
Цікавенько.Хм!!!!!!!!! Особливо коли справа про вбивство як на мне, то компромісів немає.Але,ну може той суддя сказився...Якусь підказку,бо версій ніяких.
А!!!!!Злочинці схожі,як дві каплі води. Супер!!!!!!!!!! Але,щось нашу ініціативу ніхто не підтримує ---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ---------- Така задачка: в 9-поверховому будинку є ліфт. На 1-ому поверсі живе 4 мешканці, від поверха до поверха кількість мешканців подвоюється. Яка кнопка в ліфті цього будинку натискається частіше за інші?
Та відповідь інша, вони сіамські близнюки) ---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ---------- Та ну їх, самі справимось) ---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ---------- Мабуть 3 кнопка
Нє-а!!!!!!!!!! ---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ---------- Думайте,думайте. Малесенька підказочка: Куди людям найчастіше потрібно йти зранку?
Точно!!!!!!!!!! ---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ---------- Ваша черга.
Один відомий будинок haute couture (високої моди) проводив конкурс серед чоловіків. Треба було відповісти на єдине питання: "Як повинна одягатися жінка на офіційний вечір?" Яку відповідь був визнаний кращим?
Класна тема,тільки в мене голова пуста. ---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ---------- В одязі Єви?