Доброго Дня ! хочу здати на права, хто порадить автошколи, їх є багато, яку обрати, хто яку закінчував ?
пофіг нафіг всеодно вчитися треба або до, або після, і готувати 100 чи $150 ? хабара . ЦЕ я до того що одних автокурсів замало бо там дуже мало уроків
Закінчував в 2019 школу на Чмоли (колишній досааф). Нічого поганого сказати не можу, обидва інструктори (з теорії та з водіння) чудово знали свою справу
Привіт! Можу поділитися свіжим досвідом для тих, кого зараз хвилює таке ж питання, бо закінчив навчання кілька місяців тому. Теж довго обирав, бо вибір у Львові справді величезний, і не хотілося потрапити абикуди. Я зупинив свій вибір на Автошколі «Магістраль» і можу сміливо її рекомендувати. Що мені одразу сподобалось — це їхній підхід до навчання. Я обрав онлайн-теорію, і це було супер-зручно: вчиш правила дорожнього руху у своєму темпі, не треба після роботи їхати через півміста на лекції. А час на практичні заняття з водіння ми з інструктором підбирали індивідуально, що для мого графіку було просто знахідкою. Вся вартість навчання в автошколі була озвучена одразу, без жодних "сюрпризів" чи прихованих платежів за паливо, подачу авто і т.д. Все чітко за договором. Я всі документи оформлював у їхньому центральному офісі. Залишу контакти, може знадобиться: Назва: Автошкола «Магістраль» Адреса: вулиця Опільського, 8, Львів, Львівська область, 79018 Телефон: 067 535 4644 Загалом, враження залишились позитивні саме через сучасний та системний підхід до всього процесу. Успіхів у виборі!
Це все фігня, ці курси. Вони хороші, можна вчитися. А от спробуй взяти талончик на здачу екзамену по водінню у Львові. Ось тоді ти - герой. А система там проста. 5.55 ранку ще не відкрито можливість взяти талон, а в 6-00 вже закрита можливість. А за 5 хв. ти не встигнеш взяти талон, бо там куча народу пробує, не спить щодня.