курси водіїв у Львові

Discussion in 'Про авто' started by sqim, Sep 12, 2016.

1. sqim

sqim Well-Known Member

Доброго Дня !
    хочу здати на права, хто порадить автошколи, їх є багато, яку обрати, хто яку закінчував ?

2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

пофіг нафіг всеодно вчитися треба або до, або після, і готувати 100 чи $150 ? хабара . ЦЕ я до того що одних автокурсів замало бо там дуже мало уроків

3. shiftscora

shiftscora Member

ну я наприклад ходив в автошколу на Сахарова 23, там в гуртожитку проводять навчання)

4. muravey

muravey Well-Known Member

Закінчував в 2019 школу на Чмоли (колишній досааф). Нічого поганого сказати не можу, обидва інструктори (з теорії та з водіння) чудово знали свою справу :)

5. Olex olex

Olex olex New Member

Привіт! Можу поділитися свіжим досвідом для тих, кого зараз хвилює таке ж питання, бо закінчив навчання кілька місяців тому. Теж довго обирав, бо вибір у Львові справді величезний, і не хотілося потрапити абикуди.

Я зупинив свій вибір на Автошколі «Магістраль» і можу сміливо її рекомендувати.

Що мені одразу сподобалось — це їхній підхід до навчання. Я обрав онлайн-теорію, і це було супер-зручно: вчиш правила дорожнього руху у своєму темпі, не треба після роботи їхати через півміста на лекції. А час на практичні заняття з водіння ми з інструктором підбирали індивідуально, що для мого графіку було просто знахідкою.
    Вся вартість навчання в автошколі була озвучена одразу, без жодних "сюрпризів" чи прихованих платежів за паливо, подачу авто і т.д. Все чітко за договором.

Я всі документи оформлював у їхньому центральному офісі. Залишу контакти, може знадобиться:
    • Назва: Автошкола «Магістраль»
    • Адреса: вулиця Опільського, 8, Львів, Львівська область, 79018
    • Телефон: 067 535 4644
    Загалом, враження залишились позитивні саме через сучасний та системний підхід до всього процесу. Успіхів у виборі!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це все фігня, ці курси. Вони хороші, можна вчитися.

А от спробуй взяти талончик на здачу екзамену по водінню у Львові.

Ось тоді ти - герой.

А система там проста. 5.55 ранку ще не відкрито можливість взяти талон, а в 6-00 вже закрита можливість.

А за 5 хв. ти не встигнеш взяти талон, бо там куча народу пробує, не спить щодня.

:vinsent:

а де твій аватар? :)