Хто складає для Вас ті таблиці? "Знайомі" москалі? Читайте внизу: тиждень, місяць, 3 місяця, 6 місяців, рік, 9 лет "Еще никогда Штирлиц не был так близок к провалу".
Прошу пана, "9 лет" А складають наші. Курс валют і конвертер валют : курс долара, курс євро і курс рубля в обмінниках українських банків
Тільки що підрахував, що моя нинішня зарплата 2016-го менша за мою "бандитську" пенсію 2010-2013рр. (в долларах) Слава Вальцману!
Спішу нагадати, Хулігане, що наша "народна" влада заморозила всі соціальні виплати і зарплати бюджетникам. І отримують люди в гривнях. А отут стандарт один - всі показники впали. Крім цін. Ось для порівняння здобутки "бандитської" влади, - І знову здобутки "народної" влади, - Картина аналогічна теперішній. Так що, хоч круть-верть, хоч верть-круть, а лоханулась Україна з оранжоїдами.
Курс гривні станом на 21.02.2016, вже декілька днів такий тримається. НБУ встановив офіційний курс гривні на рівні 26,85 грн за дол. КИЇВ. 21 лютого. УНН. Національний банк України на 22 лютого 2016 року встановив офіційний курс гривні на рівні 26,85 грн/дол., передає УНН з посиланням на прес-службу НБУ. 100 дол. США — 2685.5762 грн; 100 євро — 2979.9154 грн; 10 російських рублів — 3.5167 грн. Нагадаємо, що з 31 березня Національний банк України встановлює офіційний курс гривні за новою методикою. За новим порядком розрахунку, щоденний офіційний курс встановлюється наприкінці робочого дня та починає діяти з наступного робочого. Джерело: НБУ встановив офіційний курс гривні на рівні 26,85 грн за дол., останні новини економіки.
Жить стало лучше, товарищи. Жить стало веселее.@ И.Сталин. То моя тета отримує навіть не повних 50 баксів пенсії. Вчителька , яка більше як 45 років пропpацювала в школі. А коли вже буде безвізовий режим з Європою , щоби люди такі як моя тета могли поїхати на день до Відня щоб випити кави ....на свою пенсію? (я би так не сміявся , як би не помогав своїй теті грошима).
Шановні, відомо що в обвалі гривні винні олігархи. Практично всі люди працюють за ніщо і по суті є кріпаками.... Це ж ТАК вигідно! А Ви тут теревені розводите, про якихось депутатітв, голів НБУ, президентів - все це слуги олігархів... І поки не будуть створені умови, що олігархам-грошовим мішкам це буде невигідно, то нічого не буде.