Реалізація ца сама як вода в великих пляшках для домашнього вжитку. Купляє людина один раз цей "голдер" там за ...якусь суму. А потім тільки мішки міняє. І тримає це в холодильнику.
Так, ідея чудова і я її розумію. Питання: що ж це має бути? Я, наприклад, бачив куллер, подібний до того, який використовують для 19-літрових бутлів, тільки там було приспосіблення для такий пакетів. Єдине, що мене стримує, це те, що там пакети були на 10...20 літрів, а тут - 3 літри. Я вже думав про щось таке маленьке, типу "свистка" - клацнув кінчик пакету і він перетворюється на краник, який можна юзати в подальшому. Тобто ідея є і вона хороша, але нема фантазії як то реалізувати механічно. Можна було б кожен пакет оснастити краником, але у цьому моєму продукті упаковка в 5 разів більше вартує за воду, яка є в ній. Якби то була не вода, а горівка, вино - щось дороге, тоді так, можна було б повимахуватися, а так... Весь зміст у мене в тому, що дешевша упаковка.
Має бути це саме - що Bи тримаєте пляшку з такою самою ємкістю в холодильнику, а це буде мішок. Вартість якого менша. І це все. В магазині де стоять мішки з водою , зразу поряд мають стояти цi "голдери". Найдешевші - пластикові ...можна випустити трохи дорожчі залізні. Якщо людина купяє воду в пляшках , то тепер може купити в мішку за дешевшу ціну + цей голдер. Мішок після використання зімяв і викинув в сміття , а пляшка ще треба нести здавати ....
@prius спорити не буду, бо чесно кажучи ніколи такими питаннями не цікавився, єдине що знаю що для гідропоніки рекомендують саме дощову воду, так як в ній найменший вміст "лівих" домішок, та і так чисто на хлопський розум в дощових аапель дуже мало часу на розчинення чого небуть з повітря...
@Мих розказували хлопи шо колись пиво з бочки в кульки наливали . Виглядає дуже не звично (то я про воду) ті кульки не будуть трісаати при транспортуванні ? А на складах як?
Хохли також чують в російській горн а не ґорн. І вимовляють горн. Але знову, такого звуку в російській нема. Людина повинна навчитись не тільки говорити а і чути.
На них вставали ногами люди 80 кг. - витримували. Нове - воно все дивне. Найближчим часом привеземо нову лінію. То вже інше фасування, більш звикле. Головне сі не спинєти.
Мені теж. Я просто так гіпотетично висловлююся. Криза , не криза - а є бізнеси яких це не стосується.
Комусь може і щастя. Я вже давно не вживаю алкоголю. Але воно мене мало хвилює коли інші вживають. Цікаво чому воно хвилює Вас. І що в алкоголі поганого. Тільки не треба про алкоголіків. Бо це як секс і зґвалтування. Нещастя це коли наприклад хата згоріла. А сусіди збіглись грабувати залишки манатків на попелище.