Давайте подивимося, хто сприймає адекватно. Ви пишите: Ви приводите таблицю: Картопля 4.50 грн. Капуста 8 грн. морква 9 грн. буряк 5 грн. цибуля 8 грн. Джерело: Ринок 'Шувар' | Ціни на продукцію Ціни річної давності, думаю у вас недійсні, як і сьогоднішні. Брехня... вона для вас як цьоця рідна.
Державна служба статистики дає середні ціни по всій території України, а не на вашому хуторі окремо. Тому брешете ви. Як і ваша барижна влада. Джерело: Державна служба статистики України.
Народ, не мав я роботи, вирішив зайнятися виробництвом. Йшов до того довго і нудно і.... видав: Запакував я воду у поліпропіленовий пакет. Керувався двома принципами: ---не хочу повторюватися як всі. ---найдешевша упаковка. Ззаді написано: зроблено в Україні. Як вам?
А тепер ще зробіть з пластику щось на манеру ...не знаю як сказати....по-англійськи holder. Щоб там запхати цей мішок і надрізати кінчик.Буде зручно наливати.
найбільше води люди п'ють - для розщеплення білку і т.д... я поступово перехожу на більше свіжих фруктів, овочів і т.п. - там 90% ідеальної води... наступна мені найсмачніша - дощова збираю з даху після півгодини дощу... коли не забуваю, запасу вистачає до наступного дощу якщо ви живете в інших умовах і вже вклалися в обладнання... не знаю, шо сказати можливо, для міст це і краща вода, чим з іржавих труб... але просувати таку продукцію в село - це диверсія проти власного народу
В дощовій воді вся таблиця Мєндєлєєва,один рівень що і з іржавих труб,а фрукти в таких кількостях не всім людям можна
Ви щось попутали,я ніякого обладнання не купував,а ось пити дощову воду то від недостатку сірої речовини
Звідки в дощовій воді хімічні елементи? Хіба з даху, або теоретично, з пороху який був в повітрі під час дощу...Кислотність в неї точно найменша, порівнюючи з свердловиною і криничною, сам бадав ) Інша справа що пити стерильну воду то наврят чи корисно
найдешевше паковання Нагадалися молочні струмки в гастрономах найбільше люди п'ють, коли мучить спрага...
а шо на Львівщині вже кислотні дощі? туристи шо кажуть? і таке сміттєзвалище показували в новинах, аж страшно... яка там грунтова вода...