Вход на форум: Украина 61.6%, Россия 24.1% Поговорим об Украине.- 156 страниц Поговорим о России.- 468 страниц Скажите Украинцам так интересна Россия или так неинтересна Украина?
Боже упаси Я только за его присутствие. Разбомбим непрофессиональную подготовку кадров Кремлем))) Перепрошую: Пані Фаріон зветься Іриною, на грецький лад. При цьому не вагаючиись рекомендує дівчинці з древнеєврейским іменем пакувати валізи до Московії. Питання: 1) Чому пані Фаріон сама не їде до Греції або 2) Чому не змінить ім"я на український лад і не зветься Яриною?
Українською. З певними місцевими діялектичними домішками. Це і є той цікавий кольорит, яким славиться галичина. Хіба Ви його не розумієте? Я чудово розумію. А те що де хто не може його розповідь прокрутити через перекладач Гугля - то ж так цікавіше.)
Все логично, 24 процента россиян говорят об Украине, 61 процент украинцев - о России. Цифры примерно сопоставимы.
э не.. галицкий диалект я знаю, и ничего против не имею... но украинских слов-то на самом деле там - пару процентов остальное - суржик.
Ви бомбіли?))) цікаво. А я думав вчителі.) Я теж на грецький лад звусь Євгеном. Пан Євген Коновалець теж так звався.......... А в Греції все є?) Ірина та Ярина, два різні імені. ІМХО.
А чому Ви мовчите? Чому дозволяєте вузьколобим маразматикам паплюжити свою землю? Чому від Вас, Сергію, розумного, чесного, порядкого хлопця ані слова не було про ганебність подібних Грандовим та Юрковим суджень? На превеликий жаль.
А я звуся на грецький лад Оленою. Але в дидсадку не Євген з Оленою викаблучувались перед малюками. Де відповідь на питання? Чому грекиня не в Греції?
Якщо чесно, то я рідко читаю, що пишуть Гранд з Юрком, а про Фаріон навіть не знаю, як вона виглядає, тільки чув про скандал з іменами
До речі, мене й самого не раз в "нацики" записували, хоч про Тягнибока і Свободу я вперше почув на Одеському форумі.