і в Кульчицях Самбірського району степу нема і мені глибоко по барабану проблеми меншовартості Прокіп
ой я редко об таком прошу,знающие люди подтвердят - но переведите вот это неимоверное слово сплюндрована..не сочтите за труд..я ужасно хочу знать украинский в совершенстве,но Пупер с Торро меня в тупик иногда конечно загоняют)))) а теперь опять "полная неизвестность")))
Мир тесен... 7 вагон, 3- купе, верхняя правая полка поезда Астрахань - Саманканд, 23 июня 1982 года от Рождества Христова - это были вы? здравствуйте!
Так я Вам і повірив! Вважаю вперто(як і Ви,Незнайка) себе правим.І не вставляйте патики(гал. палки) мені в колеса!) Ви самі себе запрограмували на подібне,як і форумну граматику i західно-український вираз ра**ю (**ю-хую...)... Ви може счітайєтє,что я нє прав,а я раxyю...шо Ви неправі! І мушу слово рахую,тут на форумі писати через латинське ікс і ігрек.Раxyю! Так вважаю і вважати буду!Я єсьмь галичанин,а не одесит! :nezloi_4:
Як-то люди вміють ладно мовити...Головне ,щоб мова була красива,a не справи...І до-курви мами,не рухайте Тараса Шевченка,яко поета і революціонера,котрий мав в сраці нинішній Ваш Розум! Заспокійтеся,сядьте на дупу і не скачіть!(Галицьке народне прислів'я). Бо в нас ще є коломийки,до шляка ясного...для Тих хто плюндрує Націю! Жарт!)
Чи правильно я Вас зрозуміла, що Ви вважаєте винним в сплюдруванні мови,в першу чергу, Тараса Шевченко?