Деякі й за тисячу гривень умудряються жити, а інші свою справу відкривають, бо для них і тисячу доларів мало. В селах і в нас схожа ситуація, але села - це не вся західна Україна.
и какое отношение перепроизводство электроэнергии имеет к переселенцам, которые строили эти АЭС? Слишком много станций построили? Вот нехорошие какие.. За что ж они так.. украинцев то? Теперь еще и за это будете кричать оккупанты - гоу хоум?
Наш український темперамент заніс "ксенофобію" на економічний простір. Але... Чим би дитя не тішилося... Тут ми всі такі "вумні", а ось результату ... Лежать мої патенти на винаходи нікому не потрібні. Відчув би цю потребу, то відразу б покинув цей "трьоп" і повернувся до кульмана. З ним цікавіше, він буває таке видасть, що господарю ніякі інші наркотики не потрібні. ТВОРИТИ ПОТРІБНІ МАШИНИ - ЦЕ ПРЕКРАСНО! Надобраніч.
Я теж про конкретних. Двоє інститутських друзів заробляють по 1200 і 1000 гривень (до речі, Хмельницька і Черкаська області, а не ЗУ) і якось виживають, а двоє шкільних друзів стали приватними підприємцями, мають власну квартиру, автомобіль, їздять відпочивати за кордон, але теж кажуть, що живуть скромно. В нас в області порівну сільського і міського населення.
Спасибо. И Вам того же. Неее, риба моя. Петь мы не очень - не теноры, чай. Мы живем своей жизнью, никому не жалуемся, работаем, строим свое...Песни - это по твоей части)) Заунывно - призывные. Никчемные. Зироу пресловутй Я постараюсь.
Так вот и хочется, чтобы отдыхать могли ездить, не выезжая работать за кордон... Я написала без ударения - большАя.
Сколько строится электростанция? 10 лет до пуска первого энергоблока в развитой стране.. в Украине - это 20 лет. Старение ТЭС, которые производят в Украине половину всей электроэнергии - 80-90%.
конечно подтверждает и не смайлик, а данные, тут вопрос в старении 80-90 % и в запасе мощностей атомных аэс