[OFFTOP]ты ***, перхоть подзалупная. ***** завалил. я твою семью не трогал. если тебя в бараках овцы воспитовали я не виноват. и не виноват в том, что папа вытащить не успел во-время.[/OFFTOP] Мод. Хамство, матюки.
Блик, вот чего я никогда не понимала, это непонятное стремление укусить оппонента через его семью. Ещё раз увижу - пойдешь в бан. Северный - это не мат. Это оскорбление оппонента. Кто такой поц , знают все. Погугли. Назвать подобное не оскорблением может только человек, выдумывающий аббревиатуры к этому слову. Чтоб видела в последний раз.
его придумал Сциборский(ну, открыл для украины) один из идеологов украинского национализма. общая теория политики, кх-кх
[OFFTOP]Та-а-ак...попробую розшифрувати для себе,хто хотів зобидити панa Блiка...Та-a-aк! Такою технікою розмови,з присвоєнням звання ПОЦ,володіє тільки пан К.,і...[/OFFTOP] О-о-о..Рукоша привєт!Давно не читав твоїх перлів!
Всё...Всі українофоби повиздихали! (Звучить музика...не розберу ніяк,чи-то весела,чи траурна!) Побєда сама приперла-сі,тсз!
А шо,можна,га-а...?! Ой,спасибочки... Правильно!Якщо є кого і за що,то і знайдеться чим! Це я Голодомор маю на увазі! А взагалі-то...Мене після тих всіх "серйозних розмов-перепалок",тут на форумі,то...на гумор потєгнуло. Чьо-то отак! Мабуть тому,що той Вікілікс зняв шарм серйозності в відносинах між дипломатами,державами...та й між нами такими різними тсз.патрійотами,колаборантами,шпійонами... А давайте то все та назвемо...Форум Адійотів,Поців (як рекомендував-би п.Кертіс (п.= пан або поц,не розібрав почерк) і Вуйків та Хохлів задрипаних. Давайте...такий буде гумористично-саркастичний "юморний" хворум ...на адєсскам остравє! А шо...народ повалить,посміяться... Ну подивіться самі,які чудні картинки нарід починає присилати! А тут далі хочуть,про щось таке серйозне,як будівниство незалежної України,та будувати,як то мєчтала пані Тимошенко! Був час плакати,приходить і час ржать,господа-панове!(а по-серйозному,то...то ми-си можемо і в інших,більш серйозних місцях порозмовляти,з серйозними людьми...і так,щоб був серйозний результат!) Панове! Нема на світі нічого смачнішого для слуху,як галицькі жарти і...єврейські анекдоти про комунізм! Лишіт-сі тої ксенофобії,я вас прошу...бо то вже зовсім і не смішно!) Мод. Оскорбение пользователя.
Юрко, я бы с удовольствием назвала так форум...но полностью посвятить его Вам - чересчур. Ох и печет Вам мой город))) Нельзя так злиться, дядьку...это плохо для ...ну, для всего плохо))
Ну як-си хочете,а я сприймаю його вже тіко так...як "новыє одєскія хохми"! А Ви той...продовжуйте! Продолжайтє,товарищ!
А заметь, еще никто не позволил себе каким нибудь манером оскорбить родной город Юрка. а Юрко так и сыплет.. Что это? воспитание? образование? титульность? национализм? ксенофобия? ...%-) чи то пан попав в яму, которую другим рыл да и одним местом зачепився? и зараз свербить?)