Ісус з хрестиком? Нонсенс! Як і товаріщ Лєнін с орденом Лєніна,кричить з трибуни...Да я...да я християнин тоже...і націоналіст.Я даже в Карпатах в Галиции бьіл! Умний однако був...І абсолютно не ксенофоб! Як і Ми тут...Балаболка!) Да-а...замічу від себе лише,що Голодомор,то не ксенофобія була...! То з іншого ряду! З розряду злочинів! І за такі речі відповідають не в судах,як про ксенофобію,яка деколи і зустрічається ще подекуди,а...в Міжнародних трибуналах! Це треба добре розуміти...шо таке ксенофобія,і що таке ненависть!
Скажу прямо і правдиво,що важко буде Вам,одеситці з 70-х зрозуміти... З деякого часу пропадають в людини з віком три речі: -відчуття голоду -відчуття втоми -відчуття страху Це правда. Принаймі зі мною так сталося!
Первое периодически ощущаю, второе - регулярно, а третье может быть притуплено...У героической личности - весьма притуплено. Но: - Отсутствует оно только у нездоровых людей. Это серьезное отклонение...Я не о Вас, вообще. Инстинкт самосохранения - глубинная штуковина, как Вам удалось её обойти - вопрос риторический. - Вы не герой. И я не герой... Внимание вопрос: вы кого хотите обмануть? (с)
Ще є відчуття болі...В прямому розумінні і в переносному! В прямому розумінні також починає пропадати...по зубах відчуваю!Не така остра,як на серці часом! До-o-oбре...Фобам то абсолютно ні до чого розповідати!
Понимаю...Это и тем, кто рожден в 70-х известно... А может, стоит подумать, не наносите ли слишком много боли другим? Тогда и со своей легче...Той, которая не в прямом.
[OFFTOP]...замічу від себе лише,що Голодомор,то не ксенофобія була...! То з іншого ряду! З розряду злочинів! І за такі речі відповідають не в судах,як про ксенофобію,яка деколи і зустрічається ще подекуди,а...в Міжнародних трибуналах! Це треба добре розуміти...шо таке ксенофобія,і що таке ненависть![/OFFTOP] Перечитуйте знову і вище... Вловити вірно дух форумчанина,то також належить до майстерності модераторів...не говорячи про вміння розібратися в ксенофобії і ненависті! Якщо не дано,то й...не встрявайте з репліками!
А почему Вы считаете, что не дано? Возможно...желание улавливать дух, который бесконечно сыплет одними обвинениями и грязью, не самое приятное занятие на свете. Как модератор, должна улавливать...Как пользователь и человек - не могу да и не хочу.
Навіщо увесь час сперечатися ? Люди добрі, от і ще майже один рік життя пройшов, рік після обрання завдяки п'ятій колоні бандюковича президентом. Вже майже на рік наблизилась та година, коли ми залишимо цей світ. А країна для нащадків наших стала значно поганішою за цей рік. Давайте краще поміркуємо, що ж все таки робити зі сходом та півднем ? Сортувати, департувати, відокремлювати ?
Так потому и спорим, что почему-то отдельные представители западной части вдруг возомнили себя вправе что-то "решать с югом", да и отдельные южане мечтают что-то этакое сотворить с западом. Зая...ну как ты себе представляешь мою департацию? У тебя на это не хватит: 1) Полномочий 2) силы 3) Даже ума уговорить. Не...без вариантов.