Ні, навіщо ? Я можу десь на смітнику знайти підручник "Українська мова для учнів старших класів. Затверджено міністерством освіти УРСР. 1985 р.". Він пречудово вас замінить. )
и что? Гранд хоть Вы и земляк, без сожаления не могу смотреть на Ваши потуги...че за хрень?своими словами любезный...
Не ходи по мусорГам, у меня есть, если что, могу дать почитать , но Луну он ни каким образом не сможет заменить, живое общение ....что ни говори лучше )
Я Вас примушую дивитись на свої потуги, а тим більше жалкувати? Хрень як хрень. Нічого особливого. То я показав те, про що тут пише Прокіп, і те що до Вас ніяк не дійде. Авже ж своїми. Тут цитувати будь кого недоречно.
Определение реального происхождения по мужской линии с помощью ДНК-теста. http://realorigin.org/ Гранде,то напевно до-о-орого коштує визначати походження по мужскій лінії з допомогою ДНК-теста...Напевно дорого. Галичани,ті користуються дешевшим способом дізнання...в чоловічій бані! А щоб не виникали в них сумніви,то деколи підкидують такі слова ...Ви,-кажуть,Ніколай Абрамовіч,або хрестик зніміть,або труси надіньте,і не запутуйте,мене,галицького вуйка.Я тута не миюся так собі,я тест проводжу...Традиційно,так проводять аналіз походження! Візуально!)