это совершенно бесполезно. мы с тобой можем разве что "пиписьками померяться" - кто из нас больше создал рабочих мест для украинцев, выпустил студентов и воспитал квалифицированных специалистов, которые не шарятся по Россиям и Европам, а работают здесь и платят налоги здесь, дабы пенсионеры хоть какие-то крохи получали. а вот тогда и посмотрим, кто их нас украинец, а кто пшик.
Танна, не буду ж я знову тут викладати свої думки під назвою "Наслідки колоніалізму". Там аналізується той факт, що і ЗУ за 70 років перебування в цій культурі теж стали не дуже відрізнятися від Донбасу, за ці роки і їх привчили пиво в бочці водою розводити, що на початку 60-х було ще дикістю (краще вкрасти не доливши). Але різниця і не на вашу користь все ж є. Навіть тим, що вони не добивають так екологію краю своєю "користю Україні".
Ну звичайно. ) Вони білі та пухнасті з гарною екологією. Молодці. А ми дикі та чорні ще й з поганою екологією. То що нам робити? Закрити всі виробництва та рванути у Польщу?
улыбнуло.. по поводу остального сказанного - просто шедевр))))) заставили пиво разбавлять!!!! под угрозой расстрелу!!...оооо...и настроение моё..улучшилось(с) )
Мне не надо никаких квалифицированных специалистов, никаких налогов. Мне надо, чтобы ты, придя на выборы, из Януковича и Тимошенко выбрал Тимошенко, из НАТО и ОДКБ - НАТО, из СНГ и Евросоюза - Евросоюз, из украинского языка и двуязычия - украинский. А потом хоть круглые сутки на площади русскую культуру декламируй, лампочки в моем подъезде вкручивай, строй дом и семью на зависть мне, не плати или плати налоги.
А я сейчас все это делаю:p зачем мне за Тимошенко и украинский язык голосовать?) ЗЫ... надеюсь, анекдот про банан и пальму - помнишь?:rolleyes:
Малося на увазі невігластво уранових рудників. Танна, ви мабуть молода людина і тому не знаєте штучне гальмування Москвою індустріального розвитку ЗУ з метою розсмоктування шляхом економічної міграції цього кубла супротиву. Замість заводів на Прикарпатті всі стовпи були обклеєні об'явами про вербовки кудись. До цих пір Уренгой з Тюменню годуються працею вихідців зі школи нафтовиків ще астрійської школи. Але ці люди повертаються все ж ДОДОМУ та ще й з немалими грошима.
О! :rolleyes: В тому-то і вся справа. Як кричати про любов до України - так вперед, а як працювати - так дуже вибачте, підемо туди, де умови кращі.
%-) Вы определитесь - или то, что русские переселенцы строили заводы в Украине - это либо плохо, либо хорошо
Або "чорне" або "біле". Танна, подумайте про майбутнє екології та культури в своєму краї для своїх нащадків. А закривати багато виробництв потрібно, бо вони Україні приносять більше зла ніж користі, а наживаються на них лиш новітні злодії типу Фірташа чи Ахметова. Для спасіння Донбасу та Подніпров'я потрібно шляхом високих відрахувань за використання природних ресурсів зміщувати акцент на виробництва з високою добавленою інтелектуальною вартістю. А паразити на виплавці примітивної ст.3 Україні не потрібні. Потрібні НАУКОВЦІ та толкові ІНЖЕНЕРИ, які і в вас ще мало хто цінує.
Я зараз скажу можливо не приємні речі. Так, закрити їх к чортам собачим і всім до Європи та америки навчатись працювати та жити по людськи. Їй Богу користі значно більше і совок влетючиться за пару тройку років.
Я вже давно визначився, що совкову індустрію побудувала нещадна експлуатація українського селянина, за яку закупляли "буржуазні" технології. А приїзджий тамбовець, якому Москва видавала паспорт на відміну від черкаського Петра, був лиш на рівні "піди й принеси". І цей тамбовець до цих пір експлуатує те, вже давно морально устарівше обладнання, не додавши до нього майже нічого.
Я, кстати, об этом думал. Что работающие в Европе украинцы принесут хоть немного цивилизации на родину.
Ці "штукатури та каменщики" ще австрійської школи разом з азербайжанцями побудували теперішню палочку-виручалочку Росії - нафтогазовий комплекс. До цих пір на всю катушку діють чартерні рейси Прикарпаття - Східний Сибір. Ще ця молода людина не знає, що до Галичини більшовики на екскурсії за досвідом якості праці ганяли людей з усього Союзу. Ці "бандерівці" в примітивних майстернях ЛАЗу (гроші Москва кидала на Ікарус) давали автобуси всьому Союзу. До речі, такими ж майстернями Москва тримала й КрАЗ з ЗАЗом, які умудрялися випускати автомобілі в цехах бувших комбайнових заводів з добавкою списаного обладнання з Ярославля.