Мне кажется некоторые особо пораженные свидомостью головы форумчане поняли название темы буквально и рассматривают ее как место, где нужно демонстрировать свою ксенофобию. Я-то не против. поучительно, че
Развеселило. Тест "Проверь себя на фанатизм" http://psylist.net/test/351.htm ) Мой результат: Нет, вы не фанат и вам им не стать, даже если вам очень нравится какой-то лидер, артист или вы увлечены какой-то идеей. Вы привыкли размышлять, а не слепо доверять. :o
фанатичной свидомостью. Кстати, писать это слово на украинском не правильно: русский термин "свидомость" и украинское слово, переводящееся как "сознательность" имеют принципиально разный смысл
эти науки становятся исключительно нацистскими в умах тех людей которые в руках держат пулемет, а не голубя мира....
Згоден. але чи відомо Вам що символ миру та любові пташка голуб, за своїми нравами та поведінкою в природі, жорстока тварина? особливо по відношенню до своїх же сородичів голубів, чого не спостерігається навіть серед хижих птахів.
Дякую звичайно ж за допис пані Інга. Але приводити в якости повчань писанину якогось полоумного москвина, та ще й обзивати його великим - не є дуже доречним. краще б з цього приводу проциували якогось НЕ великого, але розумного англосакса, або на крайній випадок німця, які своїми мудростями довели , що вони того варті хоча б зогляду на успішність їх націй. А москвини можуть мудрувати скільки завгодно, і самі себе називати великими, але життя їх етносу доводить протилежне.
Та ну-у-у не знаю. А шибениця, плаха, гільотина, сіра та холодна стінка врешті решт!!!) До речі слово гілляка похідне від слова гілка (гілочка, гіллячча, гілляка), а не гИлка. Це як Ліза і ЛИза в українській транскримпції. Пане стапнич, не варто так відверто показувати свою змосковленність та відверте начхательство на все українське, навіть коли дуже хочеться похизуватись цим перед москволюбами.
Ну-да, мне нужно было учесть, что Бердяев, априори не может быть хоть сколь-нибудь для Вас значимым. Вот. Англосаксы.
ой, вот только не надо ля-ля! Никакой это не "русский термин", а просто форумный жаргон украино-и-руссо-фобов.
никакого отношения к украинофобии он не имеет, разве что для тех, кто украинофобов и у себя под кроватью ищет.
цитування самого себе - це хвороба. Хоча коли собака себе поводить тихо і мирно, то і причин для її покарання немає. А коли скаженіє на очах і стає небезпечною для хазяїна оселі, то зазвичай такого собаку карають гіллякою, але в дещо інший спосіб, побиттям. І байдуже чи це команда собаки щоб її ж відлупцювали, чи просто забаганка хазяїна. Суть то залишається і зводиться до покарання (побиття ) собаки.)
Такой облом ругаться с вами видлупцювати.. покарання... гилляка.. Варфоломеева ночь.. к стенке... вы какой национальности, Гранд? то шо не украинец, это точно. может негр?)