Луно, найближчої доби ти будеш спати і прокинешся.... можливо.... зараз... поганий сигнал.... ти будеш пити каву... відкривати холодильник...)
Прогонозувати в мене получається так-сяк....Вот би навчитися накаркувать! Ух-х,я би тоді... До речі,як там прищ на задниці в модераторши вже вискочив? А то може я вже себе в маги почну записувать...Ну там "галицький маг Юрко".А шо...дураки одеські схавають і таке!)
) Юрко.. ну шо это такое? старческий маразм, чи шо? я понимаю, со страху и не такое наговоришь, но вы напрасно так ее боитесь она замечательная!
[OFFTOP]да ты шо.... детский сад прям. ты слил уже давно. так шо сиди и сочиняй свои стихи под собственные ритмичные движения одной из рук....[/OFFTOP]
Точно.Згіден...Починаємо лікувати ...від нині,в Брюсселі! А ти мальчик (Сєвєрний Norton) іді,іді...Тут і Там дяді самі розберуться! )
Да ну как же, пане, диалог-то вести? Всё познаётся в сравнении, потому я и вспоминаю Америку и Европу. Что не так? Или Вы предпочитаете общаться заезжеными штампами, как это делали на политинформациях?
Бліку, народ бажає. А народ є "єдиним носієм влади". На відміну від Яника може хоч ти послухаєшся його.