[OFFTOP]НЕ, ну где это видано , любовью разбрасываться:o, Лун, ты его брось, но адресок и место расположение тела в личку скинь [/OFFTOP]
Давайте, уто у нас тут смелый. докажите мне что я ксенофоб (украинофоб)... в эту тему никогда не зайду больше, если докажите
[OFFTOP]Спать иди, уже пора, там молоко тёплое на тумбочке и кашаладка "Милки вей" ))) Добраничь, дытыно [/OFFTOP]
А я також не маю часу...Але маю натхнення.Таке натхнення засіло в душі за Tі кривди завдані моєму Українському Народові,що Вам і не снилось,і ніколи Вам цього не зрозуміть...Гранд може зрозуміти,Блік,Прокіп,Торро,Мілена часом...Тай й Ви можете,aле Ви не хочете...не хочете,бо не можете упустити з рук той кусень ковбаси,яким потикали ваші однодумці українців,бажаючих залишитися живими в Тих вирах війн,які ви нещадно провокували проти українського народу... От так Це засіло в душі,що Ви й не догадуєтесь навіть... Навіть такі бздури не пруться до Вашої голівоньки... Вони сунуть і сунуть і сунуть вдень і вночі до голів українських,які хочуть бути Українцями в себе в Україні...Ну як поляки в Польщі,cловаки в Словакії,чехи в Чехії,а хорвати в Хорватії... Ті ж слов'яни...лише католицького віросповідування,шо вказує на приналежність до західного світу,бо православна віра в Україні окупована Московією...І нема поки що цьому ради!
Юрко.... аж прям рифма напрашивается. ладно ну че, я терпеливый, подожду. http://ostrovforum.net/showpost.php?p=503998&postcount=3784
Не надо так нервничать, хорошо? Юрку позволительно. У него нервная жизня...а ты молод пока для таких эмоций. Расслабься и не реагируй с надрывом на каждый идиотский выброс.
так я не реагирую. я ж уже вон не матерюсь почти мне реально интересно.... где ж я прокололся, что меня подозревают в таком злодеянии. да и поэт у нас, по идее, не должен быть с плоским мышлением... хотяя... исключения подтверждают правила.
Тоже мне - беда. Мне вон говорят, что вообще не украинка. Совет юрков постановил... И вот прямо так каждого, кто даже культуру своего края через призму стихов об онанизме представляет, слушать? Перестань.
А почиму нет, как ни кака наука , всё послушать, услышать, на 88 поделить , глядишь и свои выводы поделаю
интерес - фундамент прогресса. просто меня сколько раз в этом обвиняли - а это оказывалось банальным бурлением говн. они 14 на 88 делят)
А ви що в Ліпецьку вже вивчили справжнє давньогрецьке означення цього слова? Чи все невпопад, на "авось"?
Катрен для форумного балабола Коли приглянешся у люстро і побачиш у мутності очей своїх розкосість, Ти постарайся дещо зрозуміть... Твоє,Те азіяцьке розуміння спору і розмови, вже не позволять шось Тобі зробить, по-Божому так,мужньо,щиро і відверто, з любовю Гранда до вкраїнського життя... ...Ти будеш знов викручуватись вперто і перекручувати все Людське Буття! Нині,22 листопада 2010 р. (галицький "пророк" Юрко НОТОЦО)