Маемо то, что я успела процитировать до удаления тобой сообщения. Жаль, утеряли ценный материал...Понимаю, ты расстроен. Могу помочь. Восстановить?
Закрили тему Прокопа. Я навіть дописати там не встиг. А дописати я хтів те, що коли хтось звинувачує "культуру рашен", ці самі рашени рефлекторно стають у захисну стійку, як ті павуки про яких саме зараз дивлюсь фільм на каналі діскавері, погрозливо ворушать мандибулами.
Кожен "квазімодо" несхожих на себе записує в "уроди". З філософії "великого" і "єдінообраного" народов. Бліка пробують вчити думати по адеські.
А де це ти прочитала, га ? Щось я такого не бачу ніде. Не чекав я, що ти впадеш по підлих підтасовок. Так, не чекав.
А на Западной Украине принято как аргумент использовать детей оппонента? Угрожая ИМ Варфоломеевской ночью???? Не верю. Так что уроды и есть. Для представителей рода человеческого дети всегда были и остаются темой неприкосновенной. Кроме извращенцев - уродов. с чем я ВАС, паны , и поздравляю. С вами не о чем говорить. Вы были и останетесь изгоями, причем слабыми.
Так тут же господарюють учні сучасних лєвітів-замполітів. В них табу на мислення не по їхньому. Вони знову пропонують "конструктивно критикувати", вони тут "демократи" - знову дозволяють на Красній площі критикувати на всю катушку Президента США. А про ксенофобію євреїв та москалів НЕ МОЖНА. Мод. Обсуждение действий модераторов, оскорбление администрации форума.
Я не подглядываю. Сообщение Блика я процитировала и ответила на него, во время написания мной ответа Блик его удалил и теперь обвиняет меня в подлоге. Проверить, кто из нас лжет - элементарное дело. Ответ на этот вопрос ясен ВСЕМ представителям администрации, если есть желание у самого Блика - ответ получат и остальные пользователи.
[OFFTOP]Слухай, Блик, она специально тебя оговаривает С этим нужно что-то делать, ну или на крайняк поделывать :rolleyes:)[/OFFTOP]
Кожен, хто передивиться мої меседжі, має можливість переконатися, що такого посту я на форумі не залишав. Це є брудна провокація проти мене. :ireful:
Не кожен Кожен администратор ВИДИТ удаленный тобой пост. Ты не знал? Любий. проти тебе я не здатна на бруд))))))
Ещё как трусим. Причем не он один. Что камрад Прокоп, что Гранд при Союзе были не последними людьми. Строили коммунизм, аж гай шумел. А теперь громче всех кричат : "Держите вора!" и маську Блика гадостям учат!:ireful:
ви так вважаєте? а чому ви не припускаєте думки, що всі постраждали від того, що хтось себе обрав....ви самі знаєте, що були фальсифікації... чому ви не думаєте про людину в системі, про те, що не всі можуть розподіляти вашу точку зору? а бачити збоченців у власному світі, це я вам скажу ваша с паном Прокіпом проблема....але не треба так нав*язувати це людям...
Дякую, за те, що для тебе правда головніша за дружбу з Луною (а може якраз завдяки жіночій дружбі :rolleyes: ) :rose: Я переконаний, що Луна, змовившись з ще де-якими представниками адміністрації, які "підтвердять", зараз пише ще якісь гадості від мого ім'я.
Я вам плював в очі і в 60-х, і в 70-х, і тепер. Що тут коментувати, залишки так і недобудованого "3-го Риму"? Ви інфекція не тільки для України, ви - світова чума. Слава Богу, світова революція цих пройдисвітів не пройшла. А то був би і Рур наподобі знищеного Донбасу.