Ксенофобия в Украине.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by kertis, Oct 25, 2010.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ти навіщо сама це дописала, заквотивши моїм ніком ? Маємо явну фальсифікацію ? :)

2. Luna

Luna Guest

:) Маемо то, что я успела процитировать до удаления тобой сообщения. Жаль, утеряли ценный материал...Понимаю, ты расстроен.
    Могу помочь. Восстановить?

3. Mr. Blick

Закрили тему Прокопа. Я навіть дописати там не встиг. А дописати я хтів те, що коли хтось звинувачує "культуру рашен", ці самі рашени рефлекторно стають у захисну стійку, як ті павуки про яких саме зараз дивлюсь фільм на каналі діскавері, погрозливо ворушать мандибулами. :)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Кожен "квазімодо" несхожих на себе записує в "уроди". З філософії "великого" і "єдінообраного" народов.
    Бліка пробують вчити думати по адеські.

5. Mr. Blick

А де це ти прочитала, га ? Щось я такого не бачу ніде. :)
    Не чекав я, що ти впадеш по підлих підтасовок. Так, не чекав. :sad:

6. Luna

Luna Guest

А на Западной Украине принято как аргумент использовать детей оппонента? Угрожая ИМ Варфоломеевской ночью????
    Не верю. Так что уроды и есть. Для представителей рода человеческого дети всегда были и остаются темой неприкосновенной. Кроме извращенцев - уродов. с чем я ВАС, паны , и поздравляю.
    С вами не о чем говорить. Вы были и останетесь изгоями, причем слабыми.

7. Luna

Luna Guest

:) Киця, модераторы видят удаленные пользователем сообщения. Не позорься.
    Восстановить?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так тут же господарюють учні сучасних лєвітів-замполітів. В них табу на мислення не по їхньому. Вони знову пропонують "конструктивно критикувати", вони тут "демократи" - знову дозволяють на Красній площі критикувати на всю катушку Президента США. А про ксенофобію євреїв та москалів НЕ МОЖНА.

Мод. Обсуждение действий модераторов, оскорбление администрации форума.

9. Luna

Luna Guest

:) Я не подглядываю. Сообщение Блика я процитировала и ответила на него, во время написания мной ответа Блик его удалил и теперь обвиняет меня в подлоге. Проверить, кто из нас лжет - элементарное дело. Ответ на этот вопрос ясен ВСЕМ представителям администрации, если есть желание у самого Блика - ответ получат и остальные пользователи.

10. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Слухай, Блик, она специально тебя оговаривает :scratch_one-s_head: С этим нужно что-то делать, ну или на крайняк поделывать :rolleyes::))[/OFFTOP]

11. Mr. Blick

Кожен, хто передивиться мої меседжі, має можливість переконатися, що такого посту я на форумі не залишав. :pardon:
    Це є брудна провокація проти мене. :ireful:

12. Luna

Luna Guest

Не кожен:) Кожен администратор ВИДИТ удаленный тобой пост.
    Ты не знал?

Любий. проти тебе я не здатна на бруд))))))

13. bayard

bayard Дуже важлива персона

ептель....какие разборки.....
    ИМХО тема ксенофобии так и не раскрыта....

14. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Точно, точно, я пдтверждю ;)[/OFFTOP] :)

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Прокопе, герою Ви наш, а оце не хочете прокоментувати? Трусим, камрад?

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повторюю для незрозумілих

17. Luna

Luna Guest

Ещё как трусим. Причем не он один. Что камрад Прокоп, что Гранд при Союзе были не последними людьми. Строили коммунизм, аж гай шумел. А теперь громче всех кричат : "Держите вора!" и маську Блика гадостям учат!:ireful:

18. Norton

Norton камышовый кот

ви так вважаєте? а чому ви не припускаєте думки, що всі постраждали від того, що хтось себе обрав....ви самі знаєте, що були фальсифікації...
    чому ви не думаєте про людину в системі, про те, що не всі можуть розподіляти вашу точку зору? а бачити збоченців у власному світі, це я вам скажу ваша с паном Прокіпом проблема....але не треба так нав*язувати це людям...

19. Mr. Blick

Дякую, за те, що для тебе правда головніша за дружбу з Луною (а може якраз завдяки жіночій дружбі :rolleyes: ) :rose:
    Я переконаний, що Луна, змовившись з ще де-якими представниками адміністрації, які "підтвердять", зараз пише ще якісь гадості від мого ім'я.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я вам плював в очі і в 60-х, і в 70-х, і тепер. Що тут коментувати, залишки так і недобудованого "3-го Риму"? Ви інфекція не тільки для України, ви - світова чума. Слава Богу, світова революція цих пройдисвітів не пройшла. А то був би і Рур наподобі знищеного Донбасу.

а де твій аватар? :)