есть очень жизненные поговорки:терпение и труд все перетрут.....или терпение- мать учения....впитывайте мудрость вековую,в жизни пригодится...терпели потому что приходилось терпеть и в жизни приходится многое и многих терпеть.....давайте неугодных мочить будем....или только самомнение важно? посмотрите на себя со стороны,почитав ваши посты создается впечатление что вы ну очень образованный человек и к тому же имеете свое специфическое мнение...только культуры в общении вам не хватает....извините за такую несдержанность....какой вы злой мистер( на американский лад)...
[OFFTOP] :o Обещала сама себе... молчать, но не сдержалась , а вдруг удалит.. и внуки - правнуки не прочитают , да, я такая [/OFFTOP]
І що там перетьорло, наприклад, поколінню радянських людей, що народились після війни, півжиття стояли у чергах за ковбасою, та румунським гарнітуром, не мали можливості побачити світ, і закінчили своє життя у лихі дев'яності ? Допомогла їм "мудрість віковая" ? А засучили б радянський союз років на тридцять раніше, може й пожити встигли б трохи довше не в утому лепрозорії.
[OFFTOP]Стыдобище ! Что это ? [/OFFTOP] Увольте своего переводчика , он Вас не переведёт, скорее утопит )
от і думаю, де ж ви раніше були містер з власними думками( і не більше, на жаль)...скільки вам років якщо не секрет? може ви поставили би себе на місце тих людей котрі жили тоді, хотів би я подивитись, як би ви красномовно декламували свої погляди на реалії...що ви зробили для того, щоб сьогодні жилося краще? крім того, що мову знаєте...
Я не обираю Януковича, не сприймаю нормально Табачника, що ще ? Для громадянина України це вже достатньо, норму по будуванню світлого майбутнього вже перевиконав. Чекаю, доки до цього підтягнеться ще півкраїни.
Вот и я говорю :rolleyes:, перестаньте пользоваться переводчиком ))). слова переводит, а смысл теряет
Давайте я спрбую. Вірніше навіть не я, а автор статті в Новій газеті. Отже, презентую. [OFFTOP] [/OFFTOP]
терпилой называют человека который не может сам за себя постоять. Такой человек является потенциальной жертвой преступления или насилия. Он не ответит на агрессию, попытку нарушения собственных прав и интересов, стерпит. Используется как в прямом, так и в переносном смысле
і це все???? якщо я не помиляюсь, то не підтримують того чоловіка, про якого ви тут говорите, більше ніж половина населення України...але про що це говорить? про те, що ця більшість з вами разом, підтянеться? я з вами, точно, головне скажіть куди підтягуватися....а на перекладині підтягуюсь, разів так, двадцять п*ять...
согласен...таких людей хватает, в том числе и в нашей стране....показывать кому то грязь, которая делается в соседнем государстве, напрямую доказывает то, на что мы обращаем внимание в силу своих интересов, но при этом, не видя того бревна, который в собственном глазу....Пан Гранд я уважаю Ваше мнение, но обратно же, Вы высказываете мнение отдельно взятого гражданина, пусть даже и журналиста...
) Дурам завжди ввижається,що вони глупіші від дурнів,вот і казяться...Мадам,займіться сексом...і це відчуття пройде відразу.Відчуєте себе розумнішою від партнера,побачивши свою потрібність як партнеру,так і своїй нації.А Україна...ну нафіга вона Вам,питаюся Вас? Кіко Ваших покинуло ЇЇ повернувшись,хто в Росію,хто в Ізраїль,а хто куди...Я таких "українців" знаю i знав на своєму віку десятки... Повірте,Це самообман з розряду "мрій дурня"! Займіться чимось отаким,а не підсиранням під Неньку-Україну! Але як-си хочете...бо знаю також,що той ваш нарід,до якого ви себе відносите,то досить впертий...Аж до срачки,поки не зачнеться!