Ксенофобия в Украине.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by kertis, Oct 25, 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нортоне, вивчіть історію Беотії, яка подібним вашому та "земля нас прогодує" (теж Бог для спокуси підсунув ідіотам багату землю) швиденько в солодкому сні сконала. І ви навіть не знаєте, що була така багата сусідка афінян.
    Я зі своїх 65 років ясно бачу, як і в 1987 році розвал Союзу, нашу явну й невпинну деградацію мінімум 40 років.

2. Forpost

Forpost Стоїк

3. Forpost

Forpost Стоїк

нє ми її успішно розвалювали

4. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP] список тех, кто сегодня действительно продвигает и создает украинскую hardcore сцену. Знакомьтесь и ищите: киевляне Leo Go Bezerk, OK, Hardy-Smile,Ac Former, одесситы AleX Tune и Core, днепрянин KirLian, представитель Львова Belkin и киевский лайв проект KLP 521 42 inc http://www.neformat.com.ua/forum/fa...a-ili-chto-riskuet-prospat-ukraina.htm-сценыl [/OFFTOP]

5. Luna

Luna Guest

Ага)) вы , деды, вообще прикольные. С троили-строили, потом разваливали-разваливали, теперь нас учите и комсомолками обзываете)))
    ну да ладно, что поделаешь - совок в сознании неистребим, наверное.

6. Norton

Norton камышовый кот

Пане Прокіп, я ж з Вами не сперечаюсь, а пробую у новій для себе темі
    подискутувати....невже Ви думаєте, що я не ціню Ваш життєвий досвід?
    але світ міняється і час на місті не стоїть, тим паче люди...багато народів зникло за весь час існування цілої планети....а деградація звісно є, цього і заперечувати не має сенсу, але також є багато розумних та ідейних людей....тощо, не прийшов той час, коли ми не будемо вважати, що навколо нас одні вороги....про історію Беотії насправді нічого не знаю, буде тема для розвитку....та й про рідну землю правди ніхто не знає, історія переписується с кожною епохою, чому вірити по Вашому? я бачу історію сьогодення і мені також болісно бачити навколо незрозумілі речі....але реагувати так войовничо я не збираюсь, якщо в цьому мало сенсу...

7. Forpost

Forpost Стоїк

ненормативная лексика [OFFTOP]http://www.youtube.com/watch?v=38TifWy03Cw[/OFFTOP]

8. forester

forester Well-Known Member

Эт понятно, тут много ума не надо.
    Вопрос такой: что-нибудь построили? Хотя, впрочем, и так всё видно.
    Со стороны.

9. Luna

Luna Guest

:)) А строят не они))))
    ОНИ уже строили. Теперь вот Блика гадостям учат...:o

10. Forpost

Forpost Стоїк

для оккупантов?

11. Luna

Luna Guest

Для внуков.

12. forester

Вот тоже думаю - те кто пытался хоть что-нибудь создать более толерантны в своих взглядах, ибо понимают, что вместе что-то строить всегда сподручнее.

:)
    Всё будет зависеть от чувства прекрасного, самого Блика. Это и определит его воспреимчивость к различного рода гадостям.

13. Forpost

Forpost Стоїк

The American Dream!

14. forester

:)
    Дались Вам окупанты. Для себя-то что-нибудь строить будете? Или ждёте когда Вам "окупанты" всё построят и создадут?

15. Forpost

Forpost Стоїк

мьі вам построим заводьі ! на бабуку,фабрики ! на бабуку....

16. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Люди добрые, вроде тут собрались не дураки и отморозки, а почитаешь и хочется руки вымыть...столько злобы, плевков и обливания дерьмом. Может стоит остановится? Подумайте, если бы все ЭТО прочитали ваши дети, чтобы они о вас (нас) подумали?

17. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А що подумали онуки тих людей, що жили у сталінькі часи, чи у пізніші радянські часи ? - А чого ж ви все це терпіли, га ? - А ми, ну тоді, часи були такі...
    Так ось невже й про нас онуки так подумають ?

18. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Блик, я вот иногда думаю: что ты вместе с Грандом и Юрко куришь?

19. Forpost

Forpost Стоїк

ну власне! а треба було" окропить снежок красненьким"

20. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви заздрите? Від того і на роздуми потягнуло?;):))

а де твій аватар? :)