Я, для прикладу, так і не став вашим рабом. Цей "козел", як та інфекція, ще довго буде виходити з знесиленого болячкою організму.
О, в тебе вже свій народ з'явився ? О це добре, давно б так. А то все "ми", "ми", "усі громадяни України". )
Странно было бы... Кицюня, так я давно говорила, что это МОЙ народ. Даже ты, балбес))) Но у тебя пройдет, я знаю.
Ми на кажемо про рабство, ми кажемо про ворогів. Зрозуміло різницю ? Звертання до історії останніх 300 років, коли ми дійсно були рабами росіян - це лише преамбула, що підводить до головної думки - то була розповідь про ворога, але не минулих часів, цей ворог тут, поруч, він не змінився, він погрожує, він хоче, щоб ми були такими ж як він і під ним.
Таки скачете...Мой народ! Мой ум! Мой бізнес і...дєньгі тоже Ваші! А бисте-сі не зрізали на-зелено,вкінці! )
кстати, никто никогда не слышал представителей украинской хардкор-сцены? музыка очень популярна в слоях молодежи
Слухати чи читати про рабів нудно, а ось жити серед них ні. Оце дійсно цікава філософія. Для приведення народу до тями потрібно ціленаправлено давати йому ляпаса. І не тільки згадкою про його стан на різних там форумах, а й періодичним підсовуванням йому ідіотських Ющенків, Кучм чи Януковичів в якості пастухів. Може й дійде до нього суть його стану. Боже, як "нудився" Шевченко, сидячи за написанням свого "І мертвим, і живим...".
Народ - мой. Остальное - тоже мое, конечно, но что-то не помню обсуждения наскоками этих вещей с вами. Завидуйте красиво, мужчина же все-таки...
Народів багато існує на світі. Німці, французи, поляки, італійці, москвини, українці, євреї і т.д. Який саме з цих (чи може інш.) Ви називаєте своїм?
я про історію вам не згадував....а про мораль цього слова і як воно крутиться у деяких на язиці....патріоти не повинні, як на мене, постійно аргументувати цими словами....бо ми ж все таки народ і живемо на рідній землі, не забиваючи собі мізки рабством... і ще, коли людині постійно говорити, що вона хвора, то вона дійсно буде себе такою вважати...( говоріть про те які ми все таки чудові й сильні люди)...
Людям в стані ідіотизму дійсно вже відчути погрози, навіть зі сторони перспективи зникнення їх народу. В них вже немає достойної питної води, немає достойної еліти, в них поцупили методом неоколоніалізму стратегічно важливу частину економіки, тим самим знову загнавши в підлеглість іноземцям. І тут де хто їм нашіптує на вущко :"Не борюкайтеся, це нудно. На тому світі вам краще буде".
Сокира Перуна в ім"я справедливості Spoiler Твоя шкіра – твоя уніформа! Так казав David Lane Твоя шкіра – твоя уніформа Та твоя привілея! Народжений для перемог Ти, європейський чоловік Настав вже час, настав вже час Покрити славою свій рід! Залізний орел, чорне свастя – Це символ волі й боротьби, Арійська відповідь загрозі, Перуна знак нам крізь віки! Вкаже шлях свастика! For blood and soil! For faith and folk! Fourteen words! Біла раса приборкала ріки та перетнула моря Біла раса підкорила пустелі та виорала поля Біла раса розрізала гори та приручила тварин Винайшла все, що знайдено людством за сотні віків! А що зробив ти, чорномазий? Білі люди писали картини та складали вірші Будували прекрасні будівлі та ростили сади Ми відкрили нові планети та відірвались від землі Винайшла все, що знайдено людством за сотні віків! А що зробив ти, чорномазий? Якщо наші дома зруйнують – зруйнують вороги Ми відбудуємо будівлі, бо наші руки сильні Якщо наші міста будуть знищені, то навіть з руїн Ми відбудуємо більш великі міста наших мрій Якщо ми програємо у битві та втратимо міць Нашу славу відродять нащадки – наші білі сини! Але якщо кров білої людини буде змішана з кров’ю мавп Тоді наш кінець буде близько, без шляху назад! Всі надії будуть поховані у чорній крові Та врятування білої людини буде неможливим! Збережемо кров білої раси у чистоті! Збережемо кров білої раси в ім’я справедливос
Народом ми станемо тоді, коли навіть подумати будуть боятися поставити над нами відвертих наших ворогів типу Табачника, коли під такими людьми як Ющенко чи Колесніченко і земля буде горіти за зраду.
Та знаю,знаю...Ви це світу ще в 17 році розповіли,а в 1934 старалися підтвердити...Все Ваше!...і Eesttee Lauder,і Палестина,i London,і Одеський припортовий,і КГБ...і Голодомор також "ваших рук справа"! Ну хто б сумнівався! Я ні!
Заманчиво...Из предложенного я оставлю, пожалуй, любимую косметику и Лондон, давно хочу посетить. А КГБ я не брала...Честно))) ) Рождает же земля придурков, прости Господи...
ми були, є і будем народом...щоб прийти до прогрессу моралі, треба боремні роки пережити, а яке покоління сподобиться до цього, покаже час...