Янукович з "братками" хоче будувати "нову країну", відповідно руйнуючи стару. Гранд теж хоче це робити, одна Луна хоче законсервувати існуюче болото, боячись його "разрушения". А цивілізовані нині країни будували майбутнє, не боючись руйнації старого (кромвелівщина, французькі революції чи громадянська війна в США). То хто ж правий?
[OFFTOP]О, то добре, що тобі руки на сідничках зафіксували. Мабуть у такому становищі важко буде тобі когось подряпити. )[/OFFTOP]
Да он и сейчас по-русски думает... Ты посмотри как он для переводчика предложения составляет.. украинцы так не говорят
Вы ещё про наш, про новый мир забыли упомянуть :o ( про 19 -тый век ), там , как минимум раза три, четыре, пять .. строили всех, всё и вся .
Пане Гранд, мне в Вас нравится ВСЕ. Наверное потому, что Вы далеко и..ну кому-то же должно что-то в Вас нравиться?)) А Ильич мне не понравился...Был бы он живой, Вас бы не было, так что его признавать кумиром я никак не могу, звыняйте.
Здається, дехто несподівано відкрив для себе, що ксенофобів-російськофобів тут зовсім не два отщепенця. )
А мене моя дружина з Слобоожанщини за чуба не тягає,бо я файний хлоп!Ну не так,щоб взагалі не тягала...Тягає так деколи,але за щось інше! )
Это она ещё не знает, где Вы ей косметику покупаете... С кизяками) А вы все же запостили Ильича? Паталогоанатомы, елки))
Саме так. Якщо хтось помітив, я іноді виказую де-які радикальні думки, саме тому, що чим далі, ти більше на мене находять сумніви, що є якийсь еволюційний шлях з нашого болота.
Мілєна, повинен вас розчарувати. Попри ваш аватар та присутність в вас -нету з мобілками, ви живете в суспільстві, яке по стадії розвитку десь в середині того ж ХІХ століття. Доказ - стадія первинного накопичення капіталу, недавнє розкріпачення (сталінського варіанту) з початком нових товарних і економічних відносин на селі та тільки спинання на ноги громадянського суспільства. Ось так то, шановні Проні Прокопівни. Ми свою відсталість губною помадою та 3D не прикриємо.
[OFFTOP] А я верю...А шо ей делать остается? Сам же сказал - одной руки много...может, вытянется, а?)[/OFFTOP]
Дык мы же не претендуем, сонечко Ты спросил, чем помочь, я ответила - никакой манерности,риба моя_)))
Вы меня простите, Прокоп, но на данный момент конструктивной беседы тут нет и быть не может. Реверанс за Пронь, алаверды - Стецько Вам.
Ну і шо? Львівська кондитерська фірма "Світоч" в новому кварталі намірюється цукорки і шоколад під назвою "Бандера" випускати для діток...І пиво також,чув...для хлопів.І шо? Проблема в тому де і за що накупити чиколяди,мармоляди і флєшок для пива! А Ви,Ілліч в шоколадє,Iлліч в шоколадє...а Ідеї де? Короче комуністи просрали...і вопросов больше нєт!