Ксенофобия в Украине.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by kertis, Oct 25, 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Янукович з "братками" хоче будувати "нову країну", відповідно руйнуючи стару. Гранд теж хоче це робити, одна Луна хоче законсервувати існуюче болото, боячись його "разрушения".
    А цивілізовані нині країни будували майбутнє, не боючись руйнації старого (кромвелівщина, французькі революції чи громадянська війна в США).
    То хто ж правий?

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

[OFFTOP]О, то добре, що тобі руки на сідничках зафіксували. Мабуть у такому становищі важко буде тобі когось подряпити. :))[/OFFTOP]

3. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Да он и сейчас по-русски думает...
    Ты посмотри как он для переводчика предложения составляет..
    украинцы так не говорят :)

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

Вы ещё про наш, про новый мир забыли упомянуть :o ( про 19 -тый век ), там , как минимум раза три, четыре, пять .. строили всех, всё и вся .

5. Luna

Luna Guest

:) Пане Гранд, мне в Вас нравится ВСЕ. Наверное потому, что Вы далеко и..ну кому-то же должно что-то в Вас нравиться?))
    А Ильич мне не понравился...Был бы он живой, Вас бы не было, так что его признавать кумиром я никак не могу, звыняйте.

6. Mr. Blick

Здається, дехто несподівано відкрив для себе, що ксенофобів-російськофобів тут зовсім не два отщепенця. :))

7. Luna

Luna Guest

:) Да...Поцелуй Юрка, пожалуйста..ну, для меня? Вдруг он от этого превратится в принца?:o

8. Luna

Luna Guest

Никто и не говорил ДВА. Ты, Гранд, Юрко. ТРИ!!!!

9. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А мене моя дружина з Слобоожанщини за чуба не тягає,бо я файний хлоп!Ну не так,щоб взагалі не тягала...Тягає так деколи,але за щось інше! :))

10. Luna

Luna Guest

Это она ещё не знает, где Вы ей косметику покупаете...
    С кизяками:))

А вы все же запостили Ильича? Паталогоанатомы, елки))

11. Милена

[OFFTOP]Фантазёр :o[/OFFTOP]

12. Mr. Blick

:good:
    Саме так. Якщо хтось помітив, я іноді виказую де-які радикальні думки, саме тому, що чим далі, ти більше на мене находять сумніви, що є якийсь еволюційний шлях з нашого болота.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мілєна, повинен вас розчарувати. Попри ваш аватар та присутність в вас -нету з мобілками, ви живете в суспільстві, яке по стадії розвитку десь в середині того ж ХІХ століття. Доказ - стадія первинного накопичення капіталу, недавнє розкріпачення (сталінського варіанту) з початком нових товарних і економічних відносин на селі та тільки спинання на ноги громадянського суспільства.
    Ось так то, шановні Проні Прокопівни. Ми свою відсталість губною помадою та 3D не прикриємо.

14. Милена

Ну ничёсебе :rolleyes:, наверно сам на себя народоваться не можешь ;):))

15. Luna

Luna Guest

[OFFTOP] А я верю...А шо ей делать остается? Сам же сказал - одной руки много...может, вытянется, а?:))[/OFFTOP]

16. Mr. Blick

І ці, нібито манірні жінки, тут дорікали комусь мелкопісічним гумором з їх полами та поцілунками. :))

17. Luna

Luna Guest

Одноклеточный планктон - классный старт;) Безграничное поле для эволюции!!!

18. Luna

Luna Guest

Дык мы же не претендуем, сонечко:) Ты спросил, чем помочь, я ответила - никакой манерности,риба моя_)))

19. Luna

Luna Guest

Вы меня простите, Прокоп, но на данный момент конструктивной беседы тут нет и быть не может. Реверанс за Пронь, алаверды - Стецько Вам.

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну і шо?
    Львівська кондитерська фірма "Світоч" в новому кварталі намірюється цукорки і шоколад під назвою "Бандера" випускати для діток...І пиво також,чув...для хлопів.І шо?
    Проблема в тому де і за що накупити чиколяди,мармоляди і флєшок для пива!
    А Ви,Ілліч в шоколадє,Iлліч в шоколадє...а Ідеї де? Короче комуністи просрали...і вопросов больше нєт! :preved:

а де твій аватар? :)