Взагалі то я Вас навіть і в думках не мав на увазі. Хоча таки мав, але не в якості чемпіона. Ви самі себе ним призначили. А я от думаю, підтримати Вас в цьому , чи ні.) Нічого я не плутаю. А гордість відчувається по умовчанню. До того ж я не сказав, що неаби яке змішання крові є чимось жахливим і взагалі поганим. Намішали, значить намішали. Хіба Ви в цьому винні? Винні целіна, воєнний камунізм, і проча дурь. "Ми"- це Ніколай втарой?) [OFFTOP]А мега балакучесть звідки?) Ні тут явно або алкоголь, або наркотики. (Жарт))[/OFFTOP] Я розмірковую як цинік скоріше. І цілком припускаю у відповідь на свої міркування красиве хамство. Але тільки красиве, іскрометне, остроумне.:rose: Виключно від свого ліца. Українці до цього ще не дозріли. Нажаль. Те що Ваше, вже не погано. Треба усвідомлювати в собі як достоінства, так і недоліки. А не випєндрюватись перед публікой начеб то ангели во плоті і небожителі що літають в небесах непогрішимі. Це і є національний кольорит. Цим нації і відрізняються одна від одної. Не залежно бажаєте Ви кому небудь чи не бажаєте. Від Ваших бажань нічогісінько не залежить.
Смешные они, эти "контролёры"... Живут в какой-то "резервации" или в "своём" мирке и пыжатся, пыжатся....:rolleyes: А жить надо сегодня и сейчас... Кстати, жить, придерживаясь божьих заповедей....
А че ты? Пусть. Зато четко будет видно, что Блик и Гранд - НЕ Украина. Это недоумие украинцем быть не может.
Простите...я искренне вас уважала. Поэтому было только красиво искрометно. Но после сказанного Вами - не могу. Поэтому скажу, как думаю...Вы дурак, Гранд. Вы не злой, не глупый...Вы просто дурак. И я надеюсь, что это пройдет. Мод. Хамство, переход на личности.
Да просто когда осознаешь, что общаешься с недочеловеком, охота пропадает.. у меня кроме розовых очков (которые я потерял) еще и линзы розовые...:rolleyes: Но когда я и их потеряю%-)
О, толерантність пішла, й сама пішла, без пургену. Я завжди кажу - тре почекати, й організм зробить те, що повинен зробити. )
Пока Бликов и Грандов можно только в микроскоп разглядеть, Украине это не грозит. Но ежели ваша чума начнет расползаться... не исключено.
:rose: Я хочу, чтобы Вы поняли...попробуйте. Я вдруг осознала, что трачу массу энергии на обозленного неудачника и идейного, но не очень далекого человека. Умного в чем-то, я не сомневаюсь, достойного, но...мод у меня уже есть:rose: В этой теме после поста Гранда у меня появился комментарий в репутации от Шуры (выкладываю с его разрешения): "Я тоже прифигел. Отписываться не стал, не вижу смысла". С Вами дискутировать реально нет смысла...вы даже не ощущаете, насколько глупо и мелочно выглядите..Местечковые Енералы.
Так, ми знаємо, у вас непогано це виходить, фотографії бачили. Як так польська, ночами вже не сниться ?
А Андрухович ? А усі, хто підтримали в інтернет-дискусії з цього питання ? Мабуть, ти в якийсь неправильний мікроскоп дивишся ?