Крим

Discussion in 'Політика і політики' started by Boris_Kiev, Jan 29, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ну та бо всі люди як люди мали нормальний шлях НАТО-ЄС
    А ми шось викаблучувались із своєю позаблоковістю і довикаблучувались

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Група військ Збройних Сил України в Криму в РАЗИ більша за чисельністю особового складу і озброєння, аніж група ЧФ РФ. В рази.
    А оці майданні керОвніки запхали свої язики в шухляди, глибоко-глибоко, і тільки щоки надувають. Бо сцать об'явити війну Росії. Це ж не беззбройних студентів на беркут посилати. Тут із самим Путіним гризтись прийдеться.

• Подобається Подобається x 1
  3. boaboa

boaboa Well-Known Member

А тепер замислитесь,

що буде досягнуто цими діями окрім конфронтації.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ніби хтось до НАТО звав ?

5. Персі

Далі шо? Ненависть кримчан, які вважають своєю родінай Росію, а не Україну в більшості своїй? Далі шо з ними робити?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну тут для тебе золота жила, на опозицію (колишню) піднагадити миле діло. Януковича певно обійшов би критикою в тій самій ситуації.

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

Я б на вашому місці не сприймав серйозно старого провокатора. Оцінка всіх його дописів показує що головне нагадити на майданівців, а не внести конструктив.

• Подобається Подобається x 2
  7. artobstrel

йзданулися? війну Росії? ну ладно наші ура-патрійоти які підштаниками луну закидають, Ви куди?

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

Переадресуйте це питання крикунам а-ля "аденашаарміячонереагує".

9. artobstrel

а шо ні тре? якесь озброєне кодло щось там захоплює, нікого нема ... чи я щось пропустив і Росія ввела війська?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

http://vesti.ua/krym/40243-pod-simferopolem-v-storonu-perevalnogo-dvizhetsja-kolonna-bronetehniki

11. boaboa

boaboa Well-Known Member

Великий жаль що люди у Криму не осмислюють,
    що вони зараз сприяють можливому військовому протистоянню
    між Москвою і НАТО на території Криму,
    і це саме те, що можуть здобути кримчани своїми мітингами у підтримку Путіна,
    і тоді вони стануть не заможними а біженцями, безхатченками.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а у нас є армія?

13. zet

zet Дуже важлива персона

Вот и я думаю, что только до такого докатиться может....

14. artobstrel

та де та Москва? в мене все відчуття того що я щось прогавив, ну з п'яток БТРів кудись катаються, якісь коптери кудись пронеслись, з аеропорту ніби свалили, де Росія? яка її офіційна позиція? хз ... щодо НАТО - то Пу не буде з ними воювати, воно йому ні тре, навпаки буде малювати з себе миротворця що піпець ...

15. Персі

Вони підтримують територіальну цілістність України
    Сказав Путін комусь там по телефону

16. VasMT

Я куди?
    Вся діяльність армії регламентована і документована. Сучасна назва ЗСУ - УПА (українська паперова армія). Стопудово чергові всіх рівнів заступаючи на чергування, першим ділом перевіряють наявність ножиць. Аби вскрити відповідний конверт за конкретним сигналом. А поки сигналу не надійбе, ЖОДЕН командир не візьме на себе відповідальності за прийняття рішення. Нехай хоч бушмени із бумерангами захоплять весь Крим. Чомусь, коли майдан бурлив, в частинах протидиверсійні групи піднімались, уточнювались плани, забезпечення тощо, антитерористичні заходи відпрацьовувались...
    Все ж є, всі папери діям за ситуаціями відпрацьовані... Армії пох, об'явлена війна, чи ні. Головне, аби надійшов відповідний сигнал. Сигналу рема, нєхєр згадувати армію в сує...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну все значить, відбій, здалося.

18. artobstrel

і з'їв маленького галичанина ... то зрозуміло але доки лише якісь припущення і нібито/начебто ...

19. Ilya Kuznetsov

Ilya Kuznetsov Active Member

що в Криму відбувається - просто немає слів, "світ" зійшов з розуму...
    мабуть (а так воно і виходить) ми заслужили долі південної Осетії

что в Крыму происходит - просто нет слов, "мир" сошел с ума...
    видимо (а так оно и выходит) мы заслужили участи южной Осетии

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Вже трохи більше. Aftenposten повідомляє: 13 российских транспортных самолетов приземлились на аэродроме Гвардейское, уже 2000 российских солдат доставлены на территорию Крыма

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)