Крим

Discussion in 'Політика і політики' started by Boris_Kiev, Jan 29, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Работают и там прочитал, что на глубине 1000 м содержание сероводорода в морской воде составляет 10-12 мг/л, т. е. 10%, а не 90 %

2. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

Ольга, надеюсь что прийдёт время когда Вы вернётесь.
    Что касается пана Полковника то я не очень понимаю чего он хочет. Просто ему надо тактично обьяснить что:
    1. Историю назад нельзя отмотать.
    2. Мы не хотим быть одним государством с Россией, это как попасть в что-то похожее на сытое рабство, т.е. кормить будут чуть лучше но считать будут быдлом, к томуже союз с Россией это "вход - рубль, выход - два".
    У нас с Россией разные дороги.

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Совершенно с Вами согласен!!!!

Я хочу, что бы Украина подписала угоду с ЕС и начала путь к Европе.

Это не реально. У меня всего одна извилина и та от фуражки.
    Никакие объяснения не доходят.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

А вот этого никогда Вы не дождётесь.
    Могу спорить на что угодно.

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А тепер скажіть: що буде, якщо змішати 90% води з 10% лайна? Вода? Чи не зовсім вода?
    Для Вас переконливо звучало би наявність 100% сірководню? А риби думають інакше.

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Все може бути. На краю Львова стоїть у нас будинок. Навіть два на одному подвір"ї. Один здається квартирантам, щоби було чим оплатити послуги і податки і щоби був хтось, хто догляне за садибою і городом, а в другий ми всі часто навідуємося. Брати там зупиняються, як приїжджають в Україну по бізнесу, сестра тепер зачастила в Україну по роботі, мама щороку там місяць-два проводить відпустку, я раніше їздила щороку, а то й по два рази в рік, але зараз нема змоги покинути бізнес на місяць тут, тому поки що не їжджу. Так що зв"язок у нас з Україною не переривається і ніколи не переривався. Тим більше, що тут ми популяризуємо Україну серед американців, завжди беремо участь у всіх заходах на підтримку проукраїнських сил в Україні, ходимо на мітинги. А ще допомагаємо постійно фінансово - родичам, сусідам, дитбудинкам, місіям, церквам.
    А за Полковника, то я взагалі не знаю, що йому можна пояснювати. Йому 10 років тут вже пояснюють. Але нє , він ніяк не приймає, що Україна то окрема держава, а він ні не українець, ні не був ним ніколи, а навпаки, прихід його предків в Західну Україну було горем для місцевого населення. А потім, раз він репатріювався назад до Росії 30 років тому, то нема чого йому тут робити і пхати свій ніс в справи України і українців. А тим більше обзивати рагулями, чи іншими принизливими прізвиськами. :ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Польская реституция его минует?
    Ну, и Слава Богу!

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну і яке ваше полканське діло знову?

• Подобається Подобається x 1
  8. Boris_Kiev

Слава Богу, що його минула полканська експропріація і реституція.

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Скоромовочка: Наш Полкан попал в капкан, наш Полкан попал в капкан... :)

9. avatarwin

----перфуми

а що буде якщо змішати 90% лайна (свіжих фікаліїв з майдану), з 10% води, і цими коктелями пригостити завтра усіх силовиків при пікетуванні верховної ради ( при собі кожному мати по два пакета)? Я думаю що це ніякої шкоди їм не завдасть, так що криміналу не буде , і ніякий беркут Вас не буде рухати знаючи яка у Вас зрізна зброя.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не діждався таки 21-го хівраля:haha:

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

Так Ви ще й неперевершений повар! Юля Висоцкая відпочиває...
    Згоден супроводжувати Вас під час "пригощальної" місії,.. тіко я буду в скафандрі і на відстані метрів піццот від тої виварки на кольосіках...

11. Nerto

Nerto Well-Known Member

Що це таке?

12. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cdqlH2O7FKs

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Крым планирует выйти из состава Украины. Депутаты парламента автономной республики Крым обвинили оппозицию в сложившейся ныне ситуации в Украине.

«Это слишком высокая цена амбициозных провокаторов: Кличко, Яценюка и Тягнибока. Они, прячась за интересами всего украинского народа и действуя якобы от его имени, перешли грань, спровоцировав кровопролития», - отмечают крымские парламентарии.

Народные избранники ВР Крыма обеспокоены тем, что «Крым и крымчане окажутся перед угрозой насильственной майданизации и потери всех завоеваний автономии и ее статуса». Исходя из этого, депутаты провели голосование за выход АРК из состава Украины, который поддержали 78 из 81 депутата. Двое воздержались, один проголосовал против.

«Мы не отдадим Крым экстремистам и неонацистам, которые стремятся ценой раскола страны и крови ее граждан захватить власть в Украине. Крымчане никогда не будут участвовать в нелегитимных выборах, не признают их результаты и не будут жить в "бандеровской" Украине. Если так случится, то мы поставим вопрос о выходе Крыма из состава Украины», - отмечается в заявлении.
    Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2014/189851/

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

скоріше кримські депутати будуть депортовані в рашку ніж крим вийде з складу України.

15. Nerto

Nerto Well-Known Member

Кримські члени провладної сім’ї знов роблять істеричні неадекватні нісенітні заяви, які свідчать лише про їхній власний емоційний стан. Партія Регіонів в особі її законно обраного керівництва робить один злочин за іншим, прикриваючи їх ідеориторикою, і розвалюється прямо на очах. Врятувати її не зможе навіть відчайдушна підтримка Путіна. Кількість жертв і напруга зростає з кожним часом. Столиця оточена військами, блокована і залита кров’ю.

16. biruk

biruk Well-Known Member

Первыми с правового поля Украины вышла Западная Украина, захватив свои Облрады. Конституция уже не действует на их территории. Так, что и Крым может спокойно, не нарушая ни какие законы ( ЗУ их и так не признаёт) дёрнуть с этого недогосударства.

17. Bambook

Bambook Persona non grata

18. iso

iso Well-Known Member

19. Boris_Kiev

Вплав. Тільки вітер і течія може занести до Туреччини. Ви там вивчіть хоч кілька необхідних фраз турецькою. Чи впадло звертатися за цим до татар?

20. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PqyZAjgbkjY

Кримська тітушка співає соцреалістичні пісні і хотіла просто поїхати до Києва погуляти У Маріїнському парку. Вона не чула що столиця блокована і залита кров’ю саме завдяки певної партії, її лідерам та шанувальникам.

---:haha:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)