Крим 6

Discussion in 'Війна' started by MayorMayor, Oct 12, 2015.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Может быть, не помню я. Пьян был и знаю о происшедшем только по рассказу корнета.))

• Смішно Смішно x 4
  2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Я розумію що то принципове питання і як то кажуть НЕ можна поступатися ! але я там не відпочивав, не відпочиваю і не буду відпочивати ще років 30 :)

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А на севфорумі не можуть зрозуміти, як це так: Україна світло Криму відключила, а з Криму в Україну іде газ.
    Чи грандіозний задум Великого Путіна, чи зрада, чи що ж воно робиться?
    Цікаво почитати...
    Sevpolitforum.info • Электроэнергетика: Кризис

• Смішно Смішно x 1
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Смішно Смішно x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це як побувати у бункері Гітлера. Атмосферно.

Вони там серйозно обговорюють "злочини" Яценюка в Чечні. :)))

• Смішно Смішно x 1
  6. prius

prius Well-Known Member

Бридко

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Іслямов оголосив про підготовку батальйону для звільнення Криму

• Подобається Подобається x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 2
  9. Nerto

Nerto Well-Known Member

Україна не єдина зацікавлена сторона в кримському питанні, а її роль, інтерес і можливості обмежені. Не вона займалася його підкореннями та етнічними чистками і очікувати від неї одноосібного рішення всіх проблем не доводиться. Щодо Москви та її режиму, то там як і раніше не видно проблисків і в набагато більш простих питаннях, ніж створення методами «гібридної війни» на територіях сусідніх країн ополчення зачищених республік. Якщо коли-небудь замість чорносотенного гебья з науковими ступенями і фантастичними достатками там з'явиться професійний врівноважений уряд, можливо буде визначити коло зацікавлених учасників міжнародних зусиль для вирішення проблем безпеки та співробітництва в чорноморському регіоні. А поки що колишнім українським громадянам кримського півострова і Донбасу бажано якомога гучніше і дружніше підтримувати і вихваляти окупаційний режим, захоплюватися його вождями і лаяти його недоброзичливців. Це має сприяти розвитку творчого єднання на ґрунті духовного взаємопроникнення.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  11. Nerto

Nerto Well-Known Member

Как видно на севастопольском форуме закрыли политический раздел. Это был один из самых нелепых, вызывающих, дурноязычных, лживых, подстрекательских и т.п. прогандистских инструментов кремлевского режима в рамках информационной и гибридной войны против Украины. Грешить на общественное мнение Севастополя тут не приходится, а скорее всего кто-то из власть имущих застеснялся или испугался да решил кинуть кость лояльным гражданам. И все же это слабый и робкий позитивный сигнал и какой-то проблеск. Было бы неплохо чтобы его примеру последовали другие в т.ч. фальшивые киевские ресурсы http:// forum.kiev.ua/ и http:// kiev forum.org/.

Last edited: Jan 10, 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я знаєте що подумав?
    Нинішній стан речей в Криму характеризується інтенсивністю реєстрації кримнаша на цьому форумі.
    Пам"ятаєте, як майже два роки тому кожного дня хтось реєструвався тут на форумі, щоб розповісти "нерозумним западенцям", як це добре, що Крим відійшов до Росії, як вони скоро гарно заживуть, а ми тут так і топтатимемося на місці зі своєю мовою та своїми вишиванками.

Причому щодня когось із кримнашів банили і щодня появлялись як не ті самі, то інші. І так тривало кілька місяців. Причому реєструвалися зі словами "Вы меня забаните, а я все равно зарегистрируюсь".

І от уже, вважайте, кілька тижнів, або й місяців нікого немає. І не тому що не мазохісти, а тому, що всі ті кримнашівські патріоти зрозуміли, що не так сталося, як гадалося.

Навіть тим, хто пише українською гугл-перекладачем набридло дурною роботою займатись. Десь читав, що ольгінцям зарплату врізали. Може, така і залишилась, але в доларовому еквіваленті уже нє таво.

• Подобається Подобається x 4
  13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Денег просто не дают, вот и вся причина.
    Кто просто дурак, без денег - сейчас с турками и сирийцами на других форумах "воюет". :)
    Что же касаемо Крыма, то два года назад вопрос не был решён, сейчас он снят с повестки дня.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На анґломовних ресурсах їх ніби стало також менше. Але можу помилятись.
    Вони зрештою більше шкоди Росії приносили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В окупованому Криму зникла кримськотатарська дівчина

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Смішно Смішно x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. Nerto

Nerto Well-Known Member

КримSOS | Сьогодні завершується блокада Криму в її нинішньому форматі
    http://eimg.pravda.com/images/doc/5/0/5006730-1111111111111111111-original.jpg

Доцільність і легітимність таких заходів по відношенню до Крима і ОРДЛО (окупованих регіонів донецької і луганської області) пояснюється відвертою антиукраїнською політикою і підривною діяльністю окупаційних режимів а також присутністю на їхньої території терористичних військових угрупувань.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну це вже провокація.

Порошенко заявив, що готовий подавати електрику в Крим при умові, що одержувач - українська фірма, що розташована в Україні, тобто в Криму. Москалі не захотіли. Ну нє, то нє.....

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)