Ну, якщо розом з Кримом, маємо намір вернути ще й Кубань, то потрібно якомога скоріше запровадити повну блокаду Криму, щоб до моменту повернення, москалі встигли збудувати Керченськиай міст.
День рождения Наташи Ростовой. Наташа пригласила на праздник поручика Ржевского и всех гусаров полка. Поручик следит за моральным обликом гусар – чтобы чего не ляпнули. За столом Наташа пытается завести светскую беседу: - Вы знаете, я купила 17 свечек для праздничного торта, а на него влезло только 16. Ума не приложу, куда всунуть еще одну?... Из-за стола встает поручик Ржевский и кричит: - ГУСАРЫ МОЛЧАТЬ!
Ото заглянув на Керченську переправу Live KerchNET Температура -7, судячи з того, що є черга легковушок, переправа ще не замерзла. Хто знає, при якій температурі переправа замерзне?
Яка така кацапія? Це моя Батьківщина. Мої предки по чоловічій лінії звідти еміґрували в Бессарабію в 18 столітті. В ногайські степи. Старі землі чернігівського князівства. Це якщо про стародубщину і сіверщину. Смолєнск я до речі не просив. Це пан Унія хитро пробує нам його підсунути. Але не біда, візьмемо і Смолєнск. Будуть бунтувати - бацькі віддамо. У нього не побунтують. Курськ також не просив але старе українське місто. Чому б і не взяти. Я б цього не згадував але білгородські землі колись були обміняні на Крим. Так як Росія віроломно порушила домовленості тільки лоґічно що вона поверне білгородські території.
Або Смоленськ і Курськ, або Смолєнск і Курск. Я так розумію.А то чисто як в Каліфорнії кажуть - Санкт-Пєтєрбурьг і Ліпєцк.
Нє-а... "... паручік Ржєвський йно хтів писка відкрити, а встає палковнік і кричит : "паручік, МАЛ-ЧАААААААААААТЬ!!!".