"кто угодно" не годиться, що вже продемонстрували і козак Гаврилюк, і Семен той шо Семенченко, і тим більше Мельнеченко з Мусійчуком. Чесно кажучи я ше хіба в зовнішнє управління вірю . Видно з однієї сторони ситуація в країні справді м'яко кажучи дуже складна, а з іншої як не крути ми всі совки, ми ніколи не жили в вільному суспільстві, немаєм поняття як то, то як ми його будувати будемо?
Ось цим питанням ви ображаєте українську націю. Я розумію, серед вас, росіян, є багато мудрих людей . Але, невже ви думаєте, що серед 78% населення України, яке назвалося українцями, нема ні одної чесної людини? І Україною повинні керувати зайди, серед яких нема ні одного українця?
В сотый раз, - я против партийной системы вообще. Запретить все политические партии. Все. Только профсоюзы.
Возможно да.Говорит красиво, но как поведет себя "руководящей задницей" не знает никто.Кроме того, он был во власти последгие 25 лет.
Хоча б фермерів, військових, лікарів... Ви знаєте, що армія поза політикою? Чому армія не має права займатись будівництвом Держави? В Чілі получилось. Давайте спробуєм.
а тим часом в Криму "КрымНаш" провел соцопрос для Путина: лучше 4 месяца без света, чем получать его по украинским законам "КрымНаш" провел соцопрос для Путина: лучше 4 месяца без света, чем получать его по украинским законам
Защитой своего участка работы. Полит партии - как замполиты в армии. Душа за все болит, но ни за что не отвечает.
хорошо.имеем два профсоюза- угольщиков и энергетиков.первым нужен дорогой уголь вторым дешевый.кто разрулит "защиту своего участка"?
Я не про те. Я про те, що серед 46 мільйонів українців є достатньо розумних і чесних людей. Чому вони не можуть підійти навіть близько до влади, А влада (з дозволу сказати)- це просто перетасовка засаленої з 90 років минулого століття колоди карт. Чому? Чому політичні діячі Заходу є простими людьми. Олланд, наприклад, до президентсва їздив тільки на мопеді, Меркель проста жінка, живе в простій берлінській квартирі, лідер опозиції Великобританії їздить тільки на велосипеді. І прирівняйте до "політиків" найбіднішої країни Європи на ймення Україна. Подивіться на їх помістя в Україні і поза, подивіться на їх машини. Чому???