Крим - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Alias, Mar 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

:)

Як відверто, уміляєт.

Якби не Рашка, і не її заварушка, сиділи б на сраках і не піпнули би.
    Вам на севафорум.
    Дурень думкою багатіє, є таке українське прислів’я.

До речі, у вас яке звання?

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви уважно почитайте усі Хартії та інші документи про мови міноритарних етносів. Особливо уважно - визначення термінів.
    Кримські татари в Криму - корінне населення. Мадяри в Закарпатті - етнос на території компактного проживання. Русскіє - колоністи. Останньою категорією населення ці документи не опікуються.

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ----------

3,14здєть - нє мєшкі таскать.
    Коли ціну на нафту обрушать до 90$/барель - Пу почне думати не рогами, а сфінктерами. Йому буде не до Криму і не до НАТО.

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

ПОЛКОВНИК.
    Армейский полковник.
    Вам сколько раз это надо сказать?

• Подобається Подобається x 1
  4. metallic

metallic Well-Known Member

Я не про хартії, я про здоровий глузд. Про кількість населення, яке спілкується тією чи іншою мовою. Американці теж колоністи, а індіанці - корінне населення. І що?

5. forester

forester Well-Known Member

Ха-ха.... Бюджет Росии на 2014 год сверстан из расчёта 93$ за бочку. Так что никакой коллапс в предложенным Вами случае, вашему любимому соседу не грозит.

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Марчук, в надії, що мало хто пам'ятає подробиці подій в Криму, Росії та континентальній Україні 1994 року, свідомо недоговорює, аби набити, мабуть, собі ціну.
    Він говорить, що, мол, он як ми з Києва тоді по-крутому і моментально розібралися з кримським сепаратизмом та "президентом" Мєшковим і т.д. і т.п...
    Але він замовчує, що ситуація тоді разюче відрізнялася від теперішньої. По-перше, Росія з літа 1994 була пов'язана військовими діями в Чечні. Спочатку опосередковано (наче в "громадянській" війні, що не спрацювало), а потім в прямому вторгненні на територію Ічкерії в грудні 1994 року...
    І до Хасав'юртівських домовленостей (серпень 1996 року) Росія була наглухо зав'язана тою дуже важкою для росіян першою чеченською війно, яку вони по суті програли.
    Звичайно президенту Єльцину, який до того ж безпробудно пиячив, а зранку з бодуна вопєл на весь світ: "А что я ещё не сделал для Украины?", було не до того Криму,... (хороша була людина, царство йому Небесне),..
    тим більш все то було якраз у світлі свіжих Будапештських домовленостей 1994 р. щодо гарантій безпеки для України...

Звичайно, в українських спецслужб, до яких Марчук мав тоді пряме відношення, не було особливих проблем по тим кримським подіям. СБУ тоді ще не було напхане фсб-шниками, керівництво його було повністю проукраїнським і, дуже важливо, СБУ, як по суті частина недавнього КГБ, була дуже професійно підготовлена і політично не заангажована.
    Я, як офіцер запасу, і як задекларований український націоналіст (НРУ), дуже добре був тоді інформований про кухню подій. Знаю, про що говорю.

Одним словом, так: Росія царя-спецслужбіста Путіна і Росія царя-ліберала Ельцина, це дуже, як виявилось, різні Росії, от як треба розуміти в порівнянні і тодішню і теперішню ситуації.
    Я так думаю.

7. GR_

GR_ Дуже важлива персона

:)))

8. Boris_Kiev

Цифру я взяв зі стелі. Але коли Штати кинули на ринок 5 млн т (здається) свого стратегічного запасу - в рашці дехто схвилювався. А коли Штати кинуть 100 млн т плюс з арабами домовляться - ото піпець буде цікавий.
    Не забувайте - пан Бжезінський у доброму здоров"ї.
    Він найкрутіший майстер з виготовлення пасток для совка (тепер - росії).

9. Sandy

Sandy GRAND

Карл Волох:

• Подобається Подобається x 6
  10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А мою родню и друзей никто не гнал. Часть из них вообще не ходила никуда - детей не с кем оставить и всё такое. И "зелёные человечки" им попались все сплошь вежливые. Повезло значит.
    Я с вами свиней не пас и вообще не пас, чтобы на "ты" общаться. :nea: Я где-то сказал, что не верю во вбросы и фальсификации? Может я сказал, что 97% это результат, вызывающий доверие? Зачем вы мне свои фантазии приписываете? :facepalm:

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Гривна превращается в бумагу, цены растут... далеко не все крымчане считают, что это хорошо.

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вот так фокус :) .

Это одно лицо,Volynmoya и Полковник ? :)

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

И лямеи от парашюта сзади висят. :)))Резидент спалился короче.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

(Йдеться про підвищення ціни на газ в континентальній Україні і про те, що в Криму ціни не підніматимуть).

Ні, це не брехня.
    Ціну на газ КМ дійсно підвищує. Вчора Яценюк сказав.
    Обґрунтовував тим, що ціна на газ в Україні в півтора раза нижча, ніж в Росії.

А тепер - питання на засипку.

В Україні, значить, ціни на газ для населення піднімуть до російських, а в Криму, новонавернутому російському федеральному округу, залишать на рівні старих українських?

Я розумію, що бюрократична Росія - широкая душа, але ж не настільки.

ЗІ Мався на увазі цей вчорашній допис:

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

15. medwedo berlogsoni

А НАТО і необов"язково.
    Може бути створена інша система колективної безпеки. Наприклад, Україна, Польща, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Грузія. Без всякої НАТИ.

Зрозуміло одне: з таким сусідою, як Росія (тими, що зараз в Кремлі, як Ви висловились) потрібно тримати "ушка на макушке".

Вчора слухав Бацьку Лукашенка (вище Вашого посту - посилання на це інтерв"ю Шустеру).

От він, Лукашенко, тезисно, говорить таке:
    При розпаді СРСР країни НАТО обіцяли, що на схід просуватися не будуть, але НАТО ввійшли не лише колишні країни соцтабору: Польща, Чехія і т.д, але й колишні радянські республіки. Це - віроломство.

Шустер: А чи напала б Росія на Крим (Україну), коли б Україна була членом НАТО?
    Бацька: Ні, звичайно, бо НАТО - це система колективної безпеки, і коли нападають на члена НАТО, то вважається, що напали на всі країни-члени НАТО. Але якби в Україні почали нищити російськомовних, то Росія заступилася б військовою силою.

Ще Бацька казав, що ми не хочемо, щоб в Україна стала членом НАТО. І Росія не хоче, бо всі ми - брати.

Тобто, зі слів Бацьки, Естонія в НАТО - це погано для Росії.
    А Україна не в НАТО - це добре для Росії.

Але на Естонію Росія не нападає, а на Україну нападає.

А тепер - питання на засипку: Коли б країни Прибалтики не вступили своєчасно до НАТО в 2004 році,
    коли Путін ще не був таким восставшім с калєнєй, як зараз
    (адже десять років майже абсолютної влади таки даються взнаки),
    хтось сумнівається, що Россія не захищала б "російськомовноє насєлєніє від профашистських естонських молодчиків та естонської профашистської влади, що зносить пам"ятники солдатам-визволителям та крізь пальці дивиться на марші ветеранів війни, що воювали на боці Німеччини?"

• Подобається Подобається x 6
  16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Если верить Яндекс.Картам, то в г. Магадан нет Буровой улицы. :pardon:

з.ы. Да и за первой цифрой номера паспорта закреплена Липецкая область. Липа это, а не справка! ;)

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

КАрл Волох

18. medwedo berlogsoni

Для підняття настрою.
    На севастопольському форумі дивним чином на одній сторінці мирно співіснують от такі дописи:[​IMG]

Процитую з першого скріна

... і з другого:
    Камєнтарії, как гаварітся, ізлішнї

Ну, і ще на додачу, вже без скріна, вірте на слово - не брешу:

19. Boris_Kiev

Мені це не дивно. Я десятки разів чув (без найменших варіацій) такий діалог:
    Туркмен: - Навіщо ви, уруси, сюди прийшли? Ми вас сюди не звали.
    Рузкій: - Ми прийшли сюди хоча би для того, щоби навчити вас пісяти стоячи.

Вєлікій рузький народ!

20. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

До боли знакомые слова. Довольно часто их встречал на других форумах, такое впечатление, что этот шмурдяк "русскость русских" кропает одна и та же с...ка, извиняюсь. Всю жизнь прожил в Днепропетровской области, всю жизнь разговаривал на русском языке, и ни разу никто не упрекнул. Мало того, в когда еще смотрел телевизор (не смотрю его уже лет 5, иногда случайно посматриваю), то вспоминал, на каком же языке я фильм смотрел, на русском, или украинском. Оказывалось, на украинском:))) Мне вот интересно, по скольку с россиян крымские "россиянавечники" в курортный сезон сдирали. Или русскость - русскостью, а навар наваром?

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Еще поразило сообщение с Крымского форума, из раздела "Школа", что какую - то дурочку не могли научить украинскому языку в школе, и мама дубина тоже. У нас в городе живут цыгане, которые не умеют ни писать, ни читать, и знают 3 языка - русский, цыганский и украинский(!), и на всех трех отлично изъясняются. Так что, россияне, вы дебильнее цыган, или же все-таки у вас просто сатанинская гордыня?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)