Крим - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by mrochkizm, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Flametta

Flametta Well-Known Member

Моя *вже колишня* подруга з Донецьку точнісінько також підтримує пуцькіна; окупацію такі люди не бачать зовсім, тому що "це одна теріторія", на їх думку.

- Я не за Росію, я за Україну!
    - Так я тоже за Украину.. Это же одно и то же!

:facepalm:

Які аргументи можуть пройняти таких людей? :dntknw: Це ПГМ..

• Подобається Подобається x 5
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Це все було, ще до овоча. Просто українська влада, не хотіла звертати на це уваги. Ті ж козаки, з'явилися у Криму, вже дуже давно. Хоча їх там історично, ніколи не було.

Угу:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Розумію,що Майдан для Вас - пусте місце.
    І лиш тому,Ваша думка - те,на що можна харкнути і розтерти.

4. metallic

Російський ракетний крейсер «Москва» та ще два бойові кораблі підійшли до Перекопської затоки

Сьогодні флагман ЧФ РФ ракетний крейсер «Москва» в супроводі ще двох бойових кораблів ЧФ РФ підійшов до Перекопської затоки.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише координатор «Інформаційного Опору», військовий експерт Дмитро Тимчук.

«За нашими даними, завдання цієї групи кораблів - забезпечити з моря прикриття угруповання російських військ в районі перешийка, що з'єднує Крим з материком. А також - контроль повітряного простору засобами протиповітряної оборони кораблів», - додав Дмитро Тимчук.

Хм.. Через ставлення, до Майдана, Ваша думка вагоміша за мою?

5. Romko

Звичайно.
    Як і в тому,що всі біди на нашій землі через смердячу мерзоту - кацапів.
    Сподіваюсь,що вони будуть тішитись гробами в кожній ізбє.

6. metallic

Майдан, кацапи, ізби.. "Всё смешалось в доме Облонских"©

7. boaboa

boaboa Well-Known Member

интересно , что

главный аргумент желающих лечь под путина:-
    "путин обещал",

весь мир уже принял за тезис что
    "подписанные с путиным документы не стоят даже той бумаги на которой они написаны",

а некоторые крымчане почему-то уверены что путин невыполняя подписанные собственноручно международные договорённости,
    но будет выполнять устные обещания данные никем не признанному государству Крым,

может путин заболел и увидел в гражданах Крыма мать родную,

и Сочи теперь нипочём.

к тому-же 5 млрд. необходимых Крыму инвестиций для переброса всех коммуникаций Крыма на Россию,
    это точно из области фантастики, такую сумму разве что хватит кабель интернетовский кинуть чтоб хоть банкоматы работали,
    и то вряд-ли,
    приблизительная сумма на переориентацию коммуникаций около 200 млрд. это так чтоб как сейчас стало,
    и несколько лет,
    а потом ещё колоссальные расходы каждый год , в несколько раз больше нынешних.

Поэтому намного дешевле всех крымчан переселить дав бесплатно жильё в Москве,
    а в Крыму оставив лишь военных,

но в Москву врядли переселят, скорее будет как с Абхазами, люди сами разбегутся из Крыма.

8. Flametta

Flametta Well-Known Member

Просили перепост.

Кстати, сутки назад его сына Алексея с двумя друзьями-автомайдановцами похитили в Крыму.

---------- Додано в 07:28 ---------- Попередній допис був написаний в 07:15 ----------

та ну, какая Москва - солнечный Магадан! :)))

• Подобається Подобається x 6
  9. Kerchanin

Kerchanin миється в бані

Успокойте подругу своей подруги - нет со стороны переправы Керчи "россиян большим количеством автобусов".

В Керчи и так 78% русских.

10. Romko

Татар і українців шкода.
    Вас - ні.
    Надіюсь,що ви,рузкє,повною мірою відчуєте на своїх сім"ях всі переваги окупації.

[CENZ]Valeriy Kolosiuk
    2 годин(-и) тому

у меня друг чеченец...
    кноп
    15 Mar 2014 02:20

у меня друг чеченец...

знаешь...говорит...кто научил чеченцев воровать людей?
    говорю..-кто?

фсб...и другие спец подраздиления....

он даже рассказал....знаешь что будет на окупированных териториях-спрашиваю...что?

сначала они будут достаточно вежливые(но это солдаты и офицеры боевые)...но потом подтянутся тыловики и всякие спец службы...вот тогда говорит вешайтесь....
    тыловики тупо будут стараться всё спиздить..под любым предлогом жёско входить в дом...по ходу делать с понтом обыски и искать оружие...
    на самом деле эти первые просто у вас позабирают все деньги и золото...

потом начнут всякие хуеплёты тупо пистить людей под любым предлогом...обычно это 99% мужиков будут хватать под любым подозрением и надуманым подозрением и будут отправлять в фильтрационные лагеря..так они будут называться(на самом деле тупо контракционые лагеря как при фашистах..от туда большой процент просто не вышли и тел даже родственники не находили)...с этих лагерей жёнам будут давать весточки...что допустим муж или сын там...выкуп от 5-10штук зелени как минимум...а то и больше....
    потом грит конечно меньше будут требовать...ибо к тому времени уже население будет обобрано до нитки.[/CENZ]

• Подобається Подобається x 7
  11. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

galaxy SIII

12. metallic

13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 10
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це може привести до протилежних наслідків: російськомовні українці форсовано відмовляться від використання російської не тільки "на людях", але й у побуті. Вже спостерігаю такі факти.

• Подобається Подобається x 3
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Договір з Росією не вартує паперу, на якому він написаний.

• Подобається Подобається x 9
  16. Saut

Saut Цинічна Бендера

А собі "на варатнік" чогось вони не бажають? Відхапати шмат країни, та ще потребувати чогось?
    Груз 200 вони отримають.

зы подивіться, які ватнікі там живуть. Зомбі в зрівнянні з ними просто вершина інтеллекту та аналітики.
    http://www.youtube.com/watch?v=jIhs6jyRtVk

17. metallic

Согласен. Если федерализацию и статус языка, еще можно обсуждать. То о признании референдума, не может идти и речи.

Особисто я, не бачу причин, відмовлятися від рідної мови. Через психічно хворого, кримлівського гімнюка.

Я теж, з Симферополя. Там різні живуть. А таких людей, як на відео, можна знайти, у кожному місті.

• Подобається Подобається x 6
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми жили в Євпаторії.
    У нас подібна була господиня квартири. Такого ж віку, а може старша. Вона з своїми однокашниками після обіду - до пізного вечора грала в карти, але коли був клич, наприклад, пікетувати НАТО, то вона була в перших рядах... за гроші, звичайно...

19. zet

zet Дуже важлива персона

Я не хочу и федерелизации, особенно теперь. Это просто опасно для государства. Лучше действительно, наконец-то законодательно дать права всем местным властям.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Історія знає різні приклади. Коли Наполеон напав на Росію, багато російських аристократів вирішили перейти з французської, якою вони користувались, як рідною, на російську, якою не досить добре володіли.

(Война и мир. Л,Н.Толстой)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)