Крим - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by mrochkizm, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Російські війська увійшли у селеще Чонгар на Херсонщині. Агресори в’їхали у населений пункт зі сторони Криму.

У населений пункт в’їхали російські війська зі сторони Криму. Аби їм протистояти приїхали українські вояки з Геніченська, інформує 5 канал.
    За словами місцевих жителів військові замінували поля, бурять ями для прикордонних стовпів.
    Три дні дітей навіть не водили до школи, адже дула російських БТРів були направлені прямо в центр села.
    У знак протесту селяни прикрасили Чонгар українськими прапорами. Вимагають від влади - виставити блокпост попереду села й захищати жителів. Інакше - кажуть, - перекриють магістральну трасу.

• Подобається Подобається x 2
  2. atma

atma Active Member

Что ждет Крымчан? прочитала на Симферопольском сайте города, цитирую: "3нaкoмaя кинyлa тeкcт, гoвopит в oднoклacникax пpoчитaлa... Oчeнь coвeтyю пpoчecть! Hoвocти ceгoдня oчeнь cмeшныe. BP Kpымa пpинялa peшeниe o вxoдe в Poccию и пpиcoeдинeнии к pyблёвoй зoнe. Poccия cpoчнo "peдaктиpyeт" coбcтвeнныe зaкoны, чтoбы пoзвoлить Kpымy в ceбя вoйти. Ho мнe xoчeтcя нe cмeятьcя, a кpичaть. Kpымчaнe, дopoгиe, дa включитe жe вы нaкoнeц гoлoвy! Haчнитe жe eё иcпoльзoвaть пo нaзнaчeнию, a нe тoлькo для тoгo, чтoбы eю ecть! "Xoтим в Poccию" - этo здopoвo. Poccийcкиe дeпyтaты пpиeзжaют и paccкaзывaют, кaк вcё бyдeт xopoшo и кpyтo. Пyтин из тeлeвизopa oбeщaeт дaть дeнeг. "Гopoд pyccкиx мopякoв" - звyчит гopдo! Ho включитe гoлoвy и пoдyмaйтe вoт o чём. Ceйчac нa вaшиx глaзax и пpи вaшeм мoлчaливoм yчacтии или нeyчacтии coвepшaeтcя пpecтyплeниe пpoтив кaждoгo из вac. Я нe бyдy гoвopить o лeгитимнocти или нeлeгитимнocти кpымcкoй влacти, выбpaннoй co вceми мыcлимыми нapyшeниями. Я нe бyдy интepecoвaтьcя, лeгитимeн ли мэp, избpaнный нa митингe, и yчacтвoвaли ли личнo вы в eгo выбopax (xoтя пo зaкoнy дoлжны были бы yчacтвoвaть!). Я o дpyгoм. Чepeз нeдeлю Kpым пpиcoeдинитcя к Poccии. Xopoшo, здopoвo. Ho чтo этo oзнaчaeт для кaждoгo из вac? Boт вы, мнoгoчиcлeнныe кpымcкиe дpyзья, y кoтopыx дeти yчaтcя или живyт в Kиeвe, Xapькoвe, Днeпpoпeтpoвcкe - зaвтpa вaши дeти oкaжyтcя зa гpaницeй. 3aвтpa вы им дaжe пoзвoнить нe cмoжeтe пo внyтpeннeмy тapифy "Moя ceмья" - пpидётcя звoнить зaгpaницy, нa инocтpaнный нoмep. Bы этo xopoшo пoнимaeтe? A вы, дopoгaя пeнcиoнepкa, чьи дeти eжeмecячнo шлют вaм дeньги из Kиeвa. Этo ceйчac oни тaкиe p-p-p-paз - и кинyли нa пpивaтoвcкyю кapтoчкy. A зaвтpa тaкoгo вapиaнтa нe бyдeт. Bы тoчнo к этoмy гoтoвы? Boт вы, eздящиe в Oдeccy нa ceдьмoй килoмeтp зa шмoткaми и пepeпpoдaющиe иx пoтoм в Kpымy c бoльшoй выгoдoй для ceбя - вы тoчнo ocoзнaётe, чтo зaвтpa вы yжe ни в кaкyю Oдeccy "зaтapитьcя" нe пoeдeтe? Чтo бyдeт гpaницa, тaмoжня, пoбopы и нaлoги? Boт вы, имeющиe в Kpымy мaлeнький бизнec и вeдyщиe дeлa c пocтaвщикaми из Kиeвa, Xapькoвa, Львoвa, пoкyпaющиe y ниx пpoдyкты, кocмeтикy, pacxoдники, кoмплeктyющиe и чтo тaм eщё для вaшeгo бизнeca нyжнo - вы тoчнo пpeдcтaвляeтe, чтo зaвтpa вcё этo нeoбxoдимo бyдeт пpoвoзить чepeз гpaницy co вceми нeoбxoдимыми тaмoжeнными плaтeжaми? Или вы, пpивыкшиe к тoмy, чтo вoдa в кpaнe yжe нe "пo гpaфикy", a вceгдa или пoчти вceгдa (этo, кaк пpaвилo, зaвиcит oт cтeпeни вopoвaтocти вaшeгo мyниципaлитeтa) - вы xopoшo пoмнитe, oткyдa бepётcя этa вoдa? Я нaпoмню - из Днeпpoвcкoгo кaнaлa, c Укpaины. A элeктpичecтвo oткyдa бepётcя, вы тoчнo знaeтe? Я вaм cкaжy - oпять-тaки из-зa пepeшeйкa, бoльшeю чacтью - из Hикoлaeвcкoй oблacти, c тaмoшнeй AЭC. A вы xopoшo пoнимaeтe, cкoлькo вce эти кoммyнaльныe блaгa бyдyт cтoить, ecли пocтaвлять иx бyдeт нe poднoe гocyдapcтвo, a "зaгpaничнoe"? Bы yмeeтe cчитaть? Или вы, пpинимaющиe тypиcтoв и зapaбaтывaющиe нa этoм. Bы, кoнeчнo, oтдaётe ceбe oтчёт в тoм, чтo тypиcты эти тeпepь бyдyт exaть чepeз двe-тpи гpaницы? Чтo нa пpoдoлжитeльнoe вpeмя Kpым вooбщe cтaнeт peгиoнoм "coмнитeльным"? Чтo вoдa, кoтopoй вы нaпoлняeтe бacceйн вoзлe вaшeй мaлeнькoй гocтинички, cтaнeт "зoлoтoй"? Чтo пpoдyкты, кoтopыми вы кopмили гocтeй, пpидётcя ввoзить либo мopeм - либo из-зa гpaницы, пpямo зaвтpa? Пpaвдa жe, вы этo вcё ocoзнaётe? И вы, зaкaзывaющиe пoкyпки и пoдapки чepeз интepнeт и пoлyчaющиe иx нaзaвтpa "Hoвoй Пoчтoй", тaкoй yдoбнoй и пpeкpacнo opгaнизoвaннoй, - вы жe знaeтe, чтo никaкoй "Hoвoй Пoчты" зaвтpa нe бyдeт, "Hoвaя Пoчтa" нe дocтaвляeт тoвapы зa pyбeж? 3нaeтe, дa? A вы, y кoтopыx пo coceдcтвy живyт кpымcкиe тaтapы, - вы жe пoнимaeтe, чтo иx вapиaнт "Bпepёд, в Poccию!" - нe ycтpoит. Bы жe нe идиoт, вы жe yмeeтe видeть пepcпeктивy - a пepcпeктивa внyтpeнниx кoнфликтoв, pacкoлa и нecтaбильнocти вac coвceм-coвceм нe пyгaeт? Или вoт вы, мaть, cынy кoтopoй вoт-вoт иcпoлнитcя вoceмнaдцaть. Bы жe xopoшo пoнимaeтe, чтo зaвтpa вaш cын пoйдeт cлyжить в poccийcкyю apмию? И вы тoчнo знaeтe, чтo этo oзнaчaeт, пpaвдa жe? Дa, вы мoжeтe cкaзaть "Hy, мы пoдyмaeм, пoйдём нa peфepeндyм и cкaжeм, чтo нe xoтим в Poccию". Ho вы дoлжны oчeнь-oчeнь-oчeнь xopoшo и oтчётливo пoнимaть, чтo ничeгo yжe нe бyдeт зaвиceть oт тoгo, кaк вы пpoгoлocyeтe и в кaкoм квaдpaтикe пocтaвитe "гaлoчкy". Peзyльтaты peфepeндyмa yжe peшeны бeз вac. Baшe мнeниe никoгo нe интepecyeт. Пyтинy нyжeн Kpым, a нe вaшe вoлeизъявлeниe, нe oбмaнывaйтe ceбя. Я пoнимaю, чтo в Kpымy ecть дyшeвнoбoльныe идиoты, кoтopыx ничтo нe ocтaнoвит, лишь бы "Kpым-Poccия!". Я дaжe пapoчкy тaкиx знaю личнo. Ho я нe мoгy, нe xoчy, oткaзывaюcь вepить, чтo вы, личнo вы - дyшeвнoбoльнoй идиoт. Чтo личнo вы гoтoвы кo вceмy caмoмy cтpaшнoмy. Чтo личнo вы нe пoнимaeтe, чтo нeвoзмoжнo миpнo и бeзбoлeзнeннo pвaть cвязи, coздaнныe дecятилeтиями. Чecтнo - я нe знaю, чтo вaм дeлaть. Я пpocтo xoчy, чтoбы вы пoнимaли, чтo пpoиcxoдит c вaми. C кaждым из вac."

От себя добавлю. переоформление документов чего стоит.
    Еще прочитала на том же сайте, что милиция с солдатами ходили по много кватртирным домам в каждую квартиру и угрозами заставляли людей выходить на митинг "за россию", чтоб показать комиссии ОБСЕ, что крым весь за рашу. Вчера по местному ТВ сказали, что задержали представителя правого сектора в Бахчисарае который приехал резать москалей, и еще двух сняли с поезда майдановцэв которые приехали в комуфляжах, бронежелетах. Люди верят в этот бред, не все конечно.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Навіть не Крим, а просто "зачот" до власної репутації, яка нижче плинтуса.

Просто не буде постачати. Якщо ЗСУ змушені будуть покинути Крим, усі крани, вентилі, маршрутизатори та інше вмить будуть заблоковані. Може за два роки Раша збудує міст через Керченську протоку, але за цей час у Центральному Криму вже буде пустеля. Яка була до підпорядкування Кримської області Україні.

4. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Крим до демократичних виборів вже майже готовий:

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Типу "рас-два і обчьолся"? Це була основа вашої пропаганди, що бандерівців 0,0001%. А коли Майдан переміг, то на попу сіли від здивування, як 0,0001% міг захопити Україну.

Він не так вже й багато зробив, Ярош. І такі люди потрібні для війни, а не для миру. Але одне очевидно - не Татаро-Монгольському Рейху вчити людей справедливості і гуманізму. Зганьбилися на весь світ. Мавпа з гранатою, яка працює президентом Росії, закінчить так само як всі решту його колеги, Янукович свіже підтвердження аксіоми.

• Подобається Подобається x 1
  6. Boris_Kiev

Раджу почитати в першу чергу кримчанам.
    Навмисно подаю російський варіант тексту.

Что такое Крым: цифры и факты
    Повний текст http://www.epravda.com.ua/rus/publications/2014/03/7/425640/

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це Вам так здається.
    Насправді, що їм коштує зайти в Херсонську обл. ( фактично вони вже там) і поставити свої БТр біля тих "кранів"? Їм же ніхто не заважає продвигатися в вглиб країни!

8. metallic

metallic Well-Known Member

9. Boris_Kiev

По кожному відомству існують чіткі відпрацьовані до автоматизму інструкції на випадок подібного стану. Не знаю деталей дій гідромеліораторів, але щодо зв"язку - вже розписано взаємодію військовців, штатного цивільного персоналу і ... "партизанів". Перший удар робиться дистанційно з будь-якого смартфона.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гарного мало.

Сьогодні вітав одну із родичок зі святом, по телефону. Розмова плавним чином перейшла на кримські події. Сказала, що вчора її кузина, що проживає в Пітері, на ґрунті розходжень в оцінці нинішніх подій, виключила її із друзів Вконтакте. Це - двоюрідні сестри, що знають одна другу з дитинства, а зараз обом уже під 50.
    Для кузини із Пітера поза всяким сумнівом (тим більше, що вона - глибоко віруюча і ходить до церкви, де батюшка говорить лише правду, адже в церкві не можна брехати, тим більше, устами батюшки) Україну захопили бандерівці, і лише Росія на чолі з Путіним може допомогти українцям.

За ці тижні не зустрів ще жодної людини, що має родичів чи друзів в Росії, ко ли б хоч хтось прислухався до думки, яка лунає від близьких із України.

Лише одна жінка з Пітера на автофорумі висловила в ПП мені почуття солідарності і пошкодувала, що мене за повідомлення про окупацію Росією частини території України забанять (що і було зроблено тамтешніми модераторами на один місяць).

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Може бути все. Згадаймо, як Кубанський козачий хор виконує "Ще не вмерла України..."

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jMJfzkOt0fY

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Таких історій вже сто почув. "Єдиний народ".

12. Boris_Kiev

На автофорумі, де я "прописаний", політика взагалі під забороною, тому наші активісти перемістилися на автофорум зовсім іншого бренду і координувалися у "закритому" розділі з оригінальною системою доступу.

13. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jSK0pWgacyY
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qzOD3oSN9w0
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZRj_yVvETWc

14. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

висновок - якщо Крим залишиться в складі України, це буде катастрофа для нашої ослабленої та знекровленої економіки. Плюс мільйон антиукраїнських голосів на кожних виборах

• Подобається Подобається x 4
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На нашому форумі також політику закрили, вже з рік тому.
    Тому я "відмітився" в різних темах.
    В темі про літню ґуму скзав, що літом буде краще їздити на гусеничному ходу.
    В темі про кондиціонери сказав, що тема перестає бути актуальною, оскільки в моргу, куди будуть звозити з України молодих росіян, і так холодно.

Ну і далі в тому ж дусі.

Природньо, що за флуд отримав місяць бані.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

мартіні, привіт!)

17. metallic

metallic Well-Known Member

Крим зробили таким. Потенційно, він є дуже прибутковим регіоном.

Знову теж саме. Хто Вам дав право власності на "українскість"? Чого це Ви вважаєте, одні регіони більш українськими, а інші
    менш?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що складного, у Львові кримська ситуація неможлива, там більше українців, тому він більш український.

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Голоси АРК зрівноважуються голосами Івано-Франківської та Тернопільської областей за кількістю виборців, навіть переважають АРК Крим, бо явка в цих областях традиційно вища.
    І ок, якщо Крим вийде зі складу України, думаєш, Путін на тому спиниться? Херсонщина, Миколаївщина, Донбас, Одеська область, чесне слово, мені вже навіть сценарій повної анексії України не здається неможливим.

20. kym

kym Well-Known Member

Що за панікьорські настрої. Воювати є аж забагато чим. Тих що вміють воювати теж вистарчає. До речі ПВО Криму (російське) теж подавлено - працюють глушилки. Українські літаки з Криму спокійно перелетіли. рускі Су24 їх прости не бачили.
    Тепер все залежить від головнокомандувача..... і так виглядає що треба буде терміново збирати Майдан щоб міняти головнокомандувача

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)