Крим - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by mrochkizm, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хто сказав,що він нацист?
    Рашка?:)))
    Весь світ знає,що рашка - брехливе і підле гамно.
    Нацисти живуть в рашці.

• Подобається Подобається x 3
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

для них всі нацисти, хто українською розмовляє. І по)(ер - чи ти з Дніпродзержинська, чи з Києва, чи з Путивля (який до 26-го року, до речі, був у складі Росії). Відразу стаєш автоматично радикалом-бандерівцем-неофашистом і т.д.

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Цікавл,скульки вистарчить витримки в наших військових.
    Та й чи витримка це?
    Маючи зброю,втриматись,коли якесь чуже падло погрожує твоїй сім"ї...

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Я за Львів не скажу, скажу за себе - я не прихильниця радикалів.

Але я вважаю, що в кожному парламенті має і лівий, і правий сектор - тільки тоді можна виважити напрямок.

Якщо Ви володієте інформацією - пояснюйте знайомим в Криму, на Сході, про відношення львів’ян до Свободи. Інакше так і будуть думати, що тут всі поголовно її фанати.

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

адекватные слова - если рассуждать не эмоциями ...

7. Romko

Зорян Шкіряк
    Кремлівський недоносок, не враховує в Криму одного дуже потужного фактора - Туреччина. Для турків кримські татари - брати. Мені здається, що вони обов'язково втрутяться і захищатимуть іх, якщо почнеться... Наразі, у Туреччини надпотужний і сучасний військовий флот, авіація і один з найкращих спецназів. А крім того, вони - члени НАТО. Хоч не хоч, а влізуть турки - мусять влізти інші. От і виникає питання: цей мудак справді готовий до 3-і світової?... Мрак... Нема слів, урод.

• Подобається Подобається x 3
  8. artobstrel

мда ... пипец это ребяты ....
    1. воевать нам нечем ... ПВО юга - полностью подавлено, работают глушилки, так что все наблюдение в биноколь, танки - 4 шт. самолетов - 2 шт ... ну солдатики со стрелковым ... так что не стройте иллюзий три раза увы ....
    2. Крым? хрен - все левобережье ...

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

Рома .... цей недоносок послав на хєр гамерику з британією, яка Туреччина ? турки що довбойо що б влазити туди куди навіть гамерика не наважилася лізти ? нє ... усе сумно ....

9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

10. Romko

11. metallic

Це дуже сумнівно. Коли була війна у Грузії, теж писали про турецьку піхоту. Яка ніби то, вже знаходиться у дисантних кораблях і пряме до Грузії. А на ділі вийшов пшик.
    Я ще раз повторюю, ніхто просто так, не встряне у війну. З однією з військових супердержав.

Це до одного місця. Якщо країна, член НАТО, самостійно починає бойові дії. То НАТО до цього, ніяк не причетне.

Ні. Це діє тільки у випадку нападу на країну, члена НАТО. І тільки в тому випадку, якщо ця країна, сама не була ініціатором цієї агресії. Якщо Турція влізе, то це тільки її особисті проблеми.

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Згоден.

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Люди слышат то, что у вас там по телевизору разные деятели вещают и примеряют это на себя. Объяснить, что на ЗУ не все поголовно такие как Ромко, а на Майдане - не как Саша Белый - практически невозможно. Я конечно расскажу, что я думаю и вижу, но с телевизором у меня посоревноваться не получится.

13. Galasi

Galasi Member

Та не переживайте ви так за Україну.( скриньку пандори ваш царьок вже відкрив) скажу вам по тайні на расії готується теракт на стратегічному обєкті . тільки одне лишилось питання ,щоб менше мирних невинних расєЙан не постраждало в радіусі пару сот км.

14. Romko

Цікаво,чи знайдеться в нас хто,хтоб зараз толерував смердячу путінську рашку?:)))

15. metallic

Емм... З якого це часу, Херсон став частиною РФ?

Особисто готуєте?

16. GR_

GR_ Дуже важлива персона

17. Galasi

Galasi Member

Не я .для такого є спеціалісти( ви ж бачили їх в Борисполі)

18. artobstrel

але "не факт" воно лише десь на 10 % ... (моя думка)
    лячно аж пздець ... попри усю дуроту наголошеного - навіть якщо кремль у повітря висадити - то не буде причиною для раші щось міняти ... більш того, колись таки "львівській загін ім. С.Бандери" (в якості окремого взводу ФСБ) підірве щось стратегічне у раші, та РФЕСЕРія виключно заради боротьби з тероризмом вийде на кордони з ЄВропою ...

19. metallic

20. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Да пусть Ярош будет хоть негром из Африки. Нацизм не так уж и связан с национальностью или расой. Это мировоззрение, вдобавок характеризующееся особыми путями практической реализации целей.
    А национализм, при котором не требуется особых привилегий, не связанных с сохранением нации, причем, за счет принижения других - да пожалуйста. В чем-то должна национальная самоидентификация проявляться для желающих.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)