Крим - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by mrochkizm, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На шо цей фюрер-генсек сподівається взагалі? Як він бачить собі окуповану Україну? Куди подіти Майдан? Тільки ГУЛАГ лишилося відновити в такому випадку, заткати рот цілій країні. Це неможливо в принципі.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Алёна Яхно
    Наводку прислала моя подруга, которая сейчас живет в Финляндии. Смотрите, как они будут легитимизировать свой референдум. Будут привозить в качестве наблюдателей русских с европейскими паспортами.

Дорогие друзья! Вчера на свой почтовый ящик я получил приглашение. Меня приглашают на референдум в Крым в качестве наблюдателя!!!! Вот отрывок из приглашения: "Игорь, может кто-то из ваших хочет поехать? Дело в том, что из Госдумы России к нам обратились с просьбой пригласить наших русских соотечественников из Европы принять участие в качестве наблюдателей на референдуме в Крыму 16 марта 2014 г. Проезд, проживание и все расходы оплачиваются. Просим вас до завтрашнего утра сообщить нам, может ли кто-нибудь из вас или членов вашей организации принять участие в этой благородной миссии. По количеству человек никаких ограничений у нас нет - мы предлагаем список, в Думе его рассматривают и определяют окончательный состав. Желательно очень, чтобы наблюдатели имели гражданство Евросоюза. Предполагается пребывание в Крыму два дня - 16 и 17 марта. Билеты приобретаются в Москве централизованно и будут посланы в электронном виде."

Друзья, обратите внимание, приглашают СООТЕЧЕСТВЕННИКОВ! Главное, чтобы были европейские паспорта. Значит, для отчетности, русские будут говорить, что наблюдатели были европейцы, но эти «европейцы» будут выдавать свое заключение и высказывать мнение, естественно, как соотечественники, как россияне. О каких независимых наблюдателях можно говорить? Противозаконный референдум с фальшивыми наблюдателями! Как можно допускать такой произвол? Как это донести до всей мировой общественности? Я думаю, что таких «наблюдателей» приглашают не только из Финляндии, но и из других стран Европы. Оказывается, не только российские ТВ каналы занимаются подлогами и ложью, но и у нас, в Финляндии, есть те, кто не хочет правды, кто хочет исказить действительность! Я считаю, что это не допустимо! Россияне с европейскими паспортами не должны ехать на этот референдум!»

• Подобається Подобається x 8
  3. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А мені здається, зараз у Криму конче потрібно про все домовлятись з татарами, обговорювати, узгоджувати і т.д. Бо інші можуть кудись виїхати, а вони ВІДМОВЛЯТЬСЯ. Кинути їх там просто не можливо, а що ми зможемо зробити - не знаю, на що сил вистачить. А от тому Криму, що на голівку хорий, точно, було б корисно трохи під Расєєю пожити.

• Подобається Подобається x 4
  4. metallic

metallic Well-Known Member

Повірте, багато, не татар, теж відмовляються.

А Харкову ні? Чи також корисно?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Евряженые.

• Подобається Подобається x 3
  6. Nedilya

Вибачте, погарячкувала. Зараз важко залишатись спокійною.

7. zet

zet Дуже важлива персона

С Харьковом непонятно, кого там больше по улицам бегает... Слишком Белгород близко и удобно добираться...

8. metallic

Та нічого. Я це до того написав. Що сьогодні скажемо. "Ну забрали Крим, ну і буй з ним. Самі заслужили." А завтра, теж саме зроблять з Харковом. Теж скажуть "Заслужили. Прапори РФ підіймали над ОДА". Після завтра Донець, Луганськ. І де Путлер зупиниться, невідомо :sad:.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

А в Крым не удобно? Там переправа через пролив, и ты в Крыму. Так что, там тоже, много не понятных бегает.

• Подобається Подобається x 4
  9. Nedilya

Що стосується Харкова, то з Белгорода справді дуже багато. У нас біля супермаркетів завжди багато просто автівок з номером області 31, російських, затарюватись їздять масово. А на усіляких заходах, то вже колони автобусів.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Там де його зупинять....І що не кажіть, але реакція місцевого населення теж дуже важлива...Як ти їм помагати поїдеш, коли вони тебе більше окупантів бояться :dntknw:

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

Значить розказую...
    Збираєте пусті пляшки, за одно і всяких ганчірок на гноти прихопіть на смітнику...бензин, масло...Ну рецепт в неті не тяжко знайти ...і "даруєте тепло" дорогим сусідам...

• Подобається Подобається x 2
  11. Nedilya

• Подобається Подобається x 6
  12. Romko

Дмитрий Тымчук
    Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление"

Полчаса назад российские военные в районе Армянска (Крым, Перекопский перешеек) открыли огонь из стрелкового автоматического оружия (предположительно автоматов Калашникова) по легкому патрульному самолету "Diamond " Госпогранслужбы Украины.

Самолет с пограничниками на борту осуществлял патрульный полет в воздушном пространстве Украины на высоте до 1 км.

Жертв нет.

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Юля Смірнова
    Нехороші новини. Весь день ставили блокпости в Каланчаку, не встигли з Чаплинки зробити. Російські танки вже в людських полях, заміновані, написані таблички «заміновано».
    Люди виходять і кричать, щоб забирались на фіг, а їм в обличчя зброєю путінські шавки тикають. Всі розуміють, що путін дебіл, можлива війна. Арвік готується до війни. До нас попасти в Каланчак вони не можуть. Армянськ в російських військових і перекритий
    Мама каже, що Каланчак укріпили наші люди добре.
    Погано це все і пахне нехорошим.

13. metallic

Не піддавайтесь на пропаганду. Ніхто нікого не боїться. Є звісно якийсь відсоток всіляких неадекватів. Але він приблизно однаковий, по всій лікарні країні. Крим - це курортний регіон. Там багатий кругообіг людей. Кого там тільки не буває. Народ там звик до всіх.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Отчет о разговоре Президента Обамы с Путиным России.

15. Romko

Існує й така версія...

Yuriy Krvavych
    Все що зараз діється ніяк не вписується у класичний стиль Путіна попри його цинізм, брехню та ницість. Щось не те... Путін хитрий та обережний. Любить гроші та впливи. Ніколи нічого не робить собі у шкоду. Ніколи не діє на пониження свого статусу у світі. Все що робив, робив на грані, та тільки на посилення свого авторитету та впливу. Тут же все діаметрально протилежне. Він ніколи так не діяв і не мислив. Скидається на те, що хтось діє під марку Путіна...
    Крим звісно у першу чергу потрібен тим хто хоче контролювати світові запаси вуглеводнів. Раз так, то які санкції співмірні з можливістю взяти під контроль масштабні родовища?
    Схоже, що протистояння міжнародного масштабу у Криму згенероване чиїмось бажанням контролювати поклади вуглеводнів у Чорному морі. І цей хтось, це може бути ціла команда людей, готових пожертвувати великою частиною людства. З огляду на події можна впевнено стверджувати, що цей хтось переконаний в успіху своїх планів. Тепер слово за людством. Інакше ще трохи і замість ЄС з’явиться російська Європа, трохи згодом й російська Америка...

16. metallic

Не знаю, може хтось вже постив це відео. Воно не про Крим, але наразі актуальне.
    http://youtu.be/RBQ-IoHfimQ

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

ТО хто ж підставив батю о_О Таємниче світове закулісся?

• Подобається Подобається x 2
  18. Андрей Мосийчук

Андрей Мосийчук миється в бані

Добрый вечер вашей хате ! ... Кто меня там резать собирался ? ... Баста - карапузики ! Быстренько в схрон !
    Пендосы вам не помогают ? ... Ну что , помогли , вам ваши, ляхи ? Все ваши адресочки в базе данных ! ... Скриншоты всех высказываний всех здесь присутствующих ... на базе ! Бойтесь бандерлоги ! За 41 всегда мрази идёт - 45 ! Ещё кто - то из вас ляпнит в сторону СЕВАСТОПОЛЯ что - либо ! Лично приеду ! Я вам напомню, как Родину любить ! ... кто там хочет вякнуть ! Все ваши высказывания - в отдельной папке !
    Бойтесь , бандерлоги !

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 10
  20. metallic

Боже, не позорь Севастополь и Крым. Прийми таблетку, а лучше две и отправляйся обратно а палату.

• Подобається Подобається x 7
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)