Починається. Напевно, скоро можна буде складати список смішних виразів, почувших на ковідну тему, вже чув і що вакцинована жінка не може завагітніти, чув, що вакцинований проживе не більше 2 років і найсмішніше - 3 літню пору було затишшя, тепер, з метою, щоб більше вакцинувалось, спеціально розпилюють вірус, цікаво хто і звідки. І такі бздури навіть поширюють люди з вищою освітою.
А памятаєте, ще не так давно на всіх продуктах троха іншого складу кабінет міністрів заставив писати, чи містить продукт ГМО ? І кожен міг вибрати, брати - не брати. А тепер нам "добровільно" це ГМО вколять. А я хочу без ГМО.
ви вважаєте, що при вакцинуванні колють якість гени? Дехто вважає, що хай антивакцинатори вимруть от ковіда - це природній отбір... Жорстко, але справедливо.
Майже, як крилата фраза з української літератури шкільної програми "Лучше быть изнасилованой, чем украинизированой".
А тепер хлопчики і дівчатка- сюрприз ! Відкриваємо в тирнеті ось таке посилання https://www.ombudsman.gov.ua/ua/page/secretariat/gromadskist/zayavi-upovnovazhenogo-2018/ Шукаємо і клікаємо ось таку заяву: 25/10/2021 Уповноважений: будь-яке обмеження у правах осіб, які не вакцинувалися, є неприпустимою і прямо порушує норми Конституції А заяви то нема. Там наступна заява "вилазить". А ось в черговій заяві: 01/11/2021 Людмила Денісова: вакцинація - єдиний спосіб запобігти тяжким ускладненням і подолати пандемію коронавірусу в Україні та світі все нормально ! Совпадєніє? Не думаю.
Часто на таке антивакцинатори посилаються. Але, є більше можливостей надати допомогу, потраплять у реанімацію 10 за тиждень чи 100 за день.
Фігня то всьо, ті суперечки про вакцинацію і пандемію взагалі. Ніхто нікого силою не заставляє вакцинуватися. Кожний має право вибору. Хто не хоче - не вакцинується. Хто не хоче - не носить маски. Хто не хоче - не миє руки. Але все має бути згідно законів і правил. Бо інакше буде бардак.
Зараз ніби проходить антивакцинаторський майдан, звичайно, без політичних гасел, долучення когось із політиків, скоріше буде антирекламою для нього.
Двоюрідна сестра чоловіка, невакцинована, пенсіонерка, дуже обережно поводилась, до супермаркетів не ходила, до громадського транспорту не заходила, один раз пішла у поліклинику виписати бескоштовні ліки і через 2 дні зрозуміла, що підхопила ковід. Каже: тошнота така, як токсикоз у вагітних. Температура висока, блювання, на їжу дивитись нема сил, похудала, 10 днів пила антібіотики. Експрес-тест показав позитив. Отака Дельта.
Дещо береться з нічого. Ще у минулому році один мій родич помер у реанімації, хоч з дому ніде не виходив, ні на які ринки, перестав заходити до церкви, але, ймовірно, у під'їзді на сходах, зіткнувшись із ковідним хворим заразився.
нормальні ознаки боротьби організму з вірусами... треба терпіти температуру скільки можна, мінімально їсти, відпочивати, чи прогулятися - слухати організм... і за пару днів все проходить.... нахіба антибіотики? вона вбила собі мікрофлору кішківника = різко послабила свою іммунну систему....... повна безграмотність
сидіти в хаті - погана ідея... треба рух, циркуляція крові... фізичні навантаження і дихання... і сонце... вітамін Д.....