Відповідь: Комп"ютерний стіл "якісно і недорого замовити стіл" -- звучить ніби заплатити за замовлення, за процес купівлі, а не за стіл.... ладно, йду я спати....
Відповідь: Комп"ютерний стіл Люди, я серйозно, а ви прикалуєтесь. Ха-ха! Перший раз на форумі, нормальне запитання. Може підкинете адрес фірми в районі Сихова, або порекомендуєте
Відповідь: Комп"ютерний стіл На шуварі є фірми і точки, де можна замовляти. Потім є магазин біля шоку, там теж кажись можна замовити. Та і BlackRedWhite (чи як там його) на луганській... ггг... В арсені зараз столи є - ціна в райогі 600 грн
Відповідь: Комп"ютерний стіл наприклад робив на замовлення стіл, при тому універсальний - і для компютера і всіх прінтерів, сканерів і для писанини. При тому всі заміри робив сам і схему тож робив сам... тепер досихпір радію )
В мене є для тебе порада У Львові є багато тої фігні,але можеш купити в магазинах меблів "Танго"чи як там.Ну це не важно ,воно знаходится на вул.Луганська біля ТЦ"Рукавичка". Бажаю успіху.
Тільки не ті, що складаються як конструктор.Самі консультанти в магазині говорили, що не можуть продатибо вони розсипаються.