Відповідь: Коли мучить безсоння... Для мене причина для "безсоння" - час вкладання. Від 22-ї до 23-ї - гарантований швидкий аут. Пиво - тільки допоможе. А опівночі засинати дуже трудно. Аналогічне й пробудження. Вечірнього Пива не вип'єш (проспиш зранку) - весь день шкереберть. Довіряю теорії годинного поділу біоритмів.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Щоб краще заснути,увечері я п"ю каву.щоб швидше пробудитися зранку теж п"ю каву.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Якщо натуральна кава (не розчинна, маю на увазі) викликає сонливість - це реакція парадоксальна, є ознакою перевтоми.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Мій кузин, що є лікарем, розповідав і практикував таке. Націннішим є сон до півночі. Там по вартості відпочинку йде 1:2. Тобто, якщо ви заснули в 10-й, то до 12 ви проспали не 2 години, а відрізок, рівноцінний 4 годинам. Він лягав в 10-й, а вставав в 4-й, бо йшов на роботу на 5-ту. І казав, що його організм дістає 8 годин сну.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Взагалі безсоння - не привід для хвилювання. Саме безсоння шкоди не задає, шкодить переживання з приводу безсоння.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Дякую, добре, як завжди... А от засиналось знову погано Додано через 1 хвилину 100% - моя проблема! приходжу з роботи пізно, поки приготую вечерю, щось вдома зроблю, то лягаю о 12й.. І відповідно встаю пізно і пізно іду на роботу... От якби посунути розпорядок дня на годинки дві назад.. То б все було ок.. Додано через 3 хвилини А можна поцікавитись чому? Невже я такий цікавий об'єкт для дослідів? А Ви не боїтесь що після мене спати не зможете?
Відповідь: Коли мучить безсоння... Степаничу - жодних помилок! +5 - сказано без вказання валюти, завершальних нулів, чи якихось інших деталей! Це формулювання самого принципу - а от всі деталі слід утрясти на місці.
Відповідь: Коли мучить безсоння... анекдот про безсоння. -Абраме, чо не спиш? -Саро, зранку мушу повернути Мойші 100 баксів, а не маю... Сара набирає номер телефону: -Мойша, Абрам завтра не віддасть тобі гроші. Вже поклавши трубку: -Спи, Абраме, нехай тепер Мойша переживає.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Досліди дослідами... А спати - з ким?:shy: Додано через 1 хвилину ПОЙНЯВ!!!
Відповідь: Коли мучить безсоння... А спробуйте скачати прогу, яка генерує релаксуючі звуки (можна й слайди подивитися): Називається "Дух лісу" (Spirit of the Forest) Дистрибутив 18 Мбайт. Для українських юзерів тут: http://file.cyfra.net/files.php/393ea4bd4b10faf170311cf56b0b3e6e/ Для інших (із навмисною затримкою ) - http://depositfiles.com/ru/files/1521470 Не вибирайте GOLD, закачайте на халяву ! Має 10 сценаріїв, причому. наприклад, "дощ" то посилюється, то вщухає. -Forest -Sunny Field -River -Rain in the forest -Forest in peace -Night forest -Morning in the forest -River in the forest -Ocean surf -Bird's paradise Займає 3,3 МБ пам"яті.
Відповідь: Коли мучить безсоння... Вже качаю, подивимось.. В мене тепер інша проблема.. Засинаю тепер добре під крилом чоловіка, а от заставити себе піти спати швидше - ой як нелегко! А є якась прога, яка вимикає компутер у зазначений час і не дозволяє його включити до ранку? :shy:
Відповідь: Коли мучить безсоння... Та в чоловіка таємницю виманити - то 10ти хвилинна розмова, а ключ дістати - що 2 біти переслати! :cowboy: