Сойдёт за доказательство отсутствия здесь даже проблесков чего-то философского или надо ещё парочку цитат привести?
Не надо. А вот дать по заднице керівникам держави - очень даже философская мысль. Хотя бы потому, что трудно реализуемая.
Ні....це глибоко філософська мислЯ... І її треба розвивати.Розвивати...розвивати... Думки ж матеріяльні...а раптом?
Не думаю. Но при желании можно найти философию даже в сексуальных фантазиях. Даже не сомневаюсь, что есть такое направление.
До чого тут секс? Спочатку по дупі. Дубінкою. Зі свинцовим стержнем. Потім по інших частинах тіла. Потім додати прікосновєнія ногами. Бажано в берцах. Потім...наручниками до батереї.... Потім.... Розвиваєм...розвиваєм.... Потім...хм... Колись класна кара була...на палю...о...
Чудак хлоп! Когда,когда...Вона вже давно прийшла...а когда Сталін прийде,то вона заховається і буде визирати,як пів-задниці з-за куща... Вона вже тут разом з Вами...і виникла ще до того,як Ви появились,коли Bаші батьки-творці (Вас!) сказали собі: -А что Ми будєм с етого імєть! В смислі,з Вашого народження! І что Вони,та й Ми імєєм?:o А Ви хочете чогось тако-о-о-ого...Ого-го...Як Маркс напевно,на кyпу з Лєніним! А якогось там хлопа Ганді,чи Валєнсу маєте в носі...А вони за дужо не філософствували теоретично,а більш фільозофствували межи собою! От тут Луна права!З чим і Вітаю!:rose: P.S.Ваше місце в розділі Філософія!Там і чекайте Манни з Неба!)
Претензии и вопросы по модерации * http://ostrovforum.net/showthread.php?t=1271&page=147 Але то Нарід тупий пішов...Про якесь місце під сонцем говорять...про якусь високомірність українців...про сенс моря над горами...про старі добрі часи...про заслуги кучм і кравчуків перед Україною...про фігню всяку! Смішно!...за себе і за Гранда повім...Шо Нам то Все ДО ЛЯМПИ,ваші адміністративні шахматні ходи! ДО ЛЯМ-ПИ! Просто скучно тут без ДОСТАТНЬОГО ВАГОМОГО УКРАЇНСЬКОГО МАТЕРІАЛУ...А Грант його старався нести. А Ви...Остров тичинка,пєстік...А може та курва була,яка за гроші Тих,хто платить писала Те,що замовляли? Га-а? Отот-то...! Як на мене,то Мені форум,який буде рухатись в напрямку Росії,а не Європи...в напрямку фантазій,а не реалізму...До Задниці! З чим Вас і привітаю! Це якщо... Шануймося,бо Ми Того варті!):rose:
Та й чадо ніц не зробило толком...То ж чадо...Був би массон якийсь,той би накрутив як Саркозі ві Франції! Де нам хлопським фільозофам до массонських! Так,дєрьовня...і все! P.S.Тепер бачиш,шо сі там робить!? Україна на берегах Сени!)
Ромку,я повім фільозофськи так...Ти,хлоп міцний...І не знаєш,що то таке лоху знімати вермішелю з вух,як Ющу! Ромку і ще пам'єтай...же то не всі такі в Україні! Ми сі на мудрегелів в Україні не вивчили тому...же нема в нас тих "наційональних українських массонських шкіл",во-о!)
Нє,ну то велика різниця...массон і простой одесский еврей! Останніх я поважаю,як не як...тільки має бути простий,як дошка гибльована і називати себе українським гебреєм,а не єврейським українцем,во-о! Але ж то я...а навколо Нарід,різний!)
Вам кааетса...!Зяма,чоловіче імено. Відсутній смайлик заставив Вас,люба і шановна пані Луно,запереживати...напевно за інвестиції в такий прекрасний і чарівний Наш (НАШ!) Галицький Край!) P.S.Усьо буде О.К...тільки дошки гиблюйте добре,так,як галичани просять! Радий,що Ви,одна з небагатьох тут,розумієте ту нашу галицьку фільозофію. )