"Віють вітри, віють буйні"... А в кав'ярн спокійно і затишно. - Прошу ще кави і сирник. Ваш сирник мйже такий, як пекла його колись моя Любця. (Сьогодні студенти її кличуть Любов Стефанівна.) Зараз вона прийде, і ми з нею посмакуємо (може і чогось міцнішого), як смакували колись вафлі "Артек", тікаючи з пар до придворного університетьского кінотеатру в парку Костюшка, де крутили "пікове" європейське кіно - то були ще "вільні" 60-і. Ось за цим моя ностальгія. Запрошую до кав'ярні зі своїми ностальгіями.:rose:
Там, де нас нема. Запах кави не може шокувати. З часів, коли до нього призвичаїлись тисячі тисячів, а це сталося вже дуже давно - він може тільки розбурхувати. І зась на когось з одкровеннями, якщо вони можуть його шокувати. Тримайте їх при собі і милуйтеся з ними на самоті. Не руйнуйте атмосферу кав'ярні.
може на вході у Кав'ярню поставити гобліна на фейсконтроль? ))) і написати: "Вхід тільки для..." Доречі, для кого на Вашу думку?
Та яку там інтригу. Коли тримають інтригу піджилки не трясуться і на псевдо толерантність не уповають.
здесь просто скучно..вот и вся философия...вот господин Гранд хоть бы одну философскую мыслю бы подкинул чтоли...как вы относитесь к высказыванию о том что все мы удручающе серьезны? под словами "все мы" я думаю подразумеваются же не только жители западной Украины?