Кав'ярня Галицьких Фільозофів

Discussion in 'Всяке різне' started by Юрко НОТОЦО, Jul 1, 2011.

1. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

наивный:))

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну во..перший гість приперсі юж...з 33% москалів!
    Але поки що ніц не мовить...може не знає,не вміє,або ще не готовий!
    Він має в голові зовсім інше! Жеби ми не були такими наївними,як деякі..по відношенні до тої третини (33:wacko: українців-громадян!
    Я юж не наївний!:))

3. Юрко НОТОЦО

Ото то і воно...Бульба вбивший з руки хохла Гоголя власного сина і Бульба-Боровець незгодившийся з Бандерою ... І винишивший поляків на Волині,заваривши хохляцьку кашу!
    :hi:
    Галичанам важко зрозуміти тих Бульб,котрі вбиваючи на себе подібних кудись мріють влетіти...Хіба що в Ганьбу!

4. Юрко НОТОЦО

А я Вам повім по-хлопськи так:
    Якщо те ваше бульбо-боровське візьме на форумі верх над пуперо-галицьким, то Леся Українка,яко те жіноче начало України,не зможе замінити ,те чоловіче,від Шевченка,яке кличе до боротьби,то і...форум,а вірніше назву форума слід буде поміняти на...Хохляцький Хворум!
    Це ж так просто,Ватсон! :))

5. Юрко НОТОЦО

:good:
    Правда,то Божа Сила і Захист!

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Що за цікава манера при відсутності арґуменів переходити на образи.

Ви себе вважаєте хохлом? Що ж...вітаю з перевтіленням. А я українцем був є і буду. Але я поважаю і інші народи але дупу ніколи не лизав і лизати не збираюсь. Але й чорною слюною плювати на всіх також не буду. Потрібно завжди відділяти зерно від полови а не разом з водою виплескувати і дитину...
    Шана.

7. Юрко НОТОЦО

Які образи?
    Щось Ви дядьку заблудились в ровенських лісах з Ковпаком,Боровсем і ін. біля самої Галичини...Ввдчувається вплив Російской Імперії ,яка також поруч з тою Хохляндією,де Ви зараз!
    З тою вашою дружбою народів,то тіко в РФ і приймуть!:))

8. рівнянин

Ой пане...щось Вас взагалі заавстроугорщинало....чи пан забув, що славетне місто Львів засноване хохлом Данилом? Та й Галичина отримала назву від заснованого їм міста Галич....Чи може не присягають Президенти України на Пересопницькії Євангліє....Ой...вибачаюсь...Пересопниця, як і Остріг...Дубно то Галиція....Та й Берестечко знаходиться бесь біля Високого Замку....Чи може то Дрогобич? :)

9. Юрко НОТОЦО

Я про інше...
    Ваша рівнянсько-гівнянська дружба в Україні то така,як...бульбівців з бандеровцями,коли спільну справу "ті мудрегелі Лебедя з УПА" роблять по-своєму,а шишки летять на бандеровців і на галичан...чим і скористовуються російські служби (москалі),для своїх цілей по натравленню поляків на українців нині...бо бачать,що сліпці начисто юж ніц не бачать (типу Вас),та і не розуміють,що всі події з участю УПА перекручуються в такий ракурс,який їм вигідно!
    В Галичині УПА Бандери не нищило поляків,які жили в злагоді,яко прості люди.Воювала УПА в Галичині з подвійним агресором.А за події на Волині АК мстило Галичанам в селах де ні про що,ні за що страдали мирні люди,як і поляки на Волині.
    Це від того,що в Вас в голові каша,якою кормиться Москва!
    А тут і Ви ще й лапшою...про якусь міфічну дружбу московитів,жидів і українців ...проти бандерівців,галичан і всіх,хто не розуміє Вашої фільозофії!
    Дайте сі на стриманнє...бо то вам грозить називатися Хохляндією,а не Україною!

10. рівнянин

Я перепрошую але медрагелі Лебедя були не з УПА а з ОУН...Пане Юрко, цю стратеґію ОУН я добре розумію. Вона нічим не відрізняється від стратеґії Сталіна-Ґітлера . Зробити щось кепське і приписати іншим...І ідея вождя взята під кальку в тоталітарних режимів. Я дивуюсь як до цього часу Ви цього не зрозуміли.
    ЗІ: за "рівненсько-гівнянську" буде окрема розмова....

11. Юрко НОТОЦО

Bже ліпше...!

12. рівнянин

Пане Юрко, я чекаю вибачення за образу волинян...

13. Юрко НОТОЦО

А волиняни тут яким боком,коли Ви особисто ,по-совковськи так,розумієте дружнє співіснування націй в Україні ?
    Згадав Ваші 5 коп. Коли я колись то акцентував,що то жиди,як в нас називають гебреїв,та розпалюють ворожнечу між поляками і украінцями,а москалі підхоплюють...Так Ви відразу в попередження полізли...і далі те ж саме з паном Грандом.Ви шось та розумієте,але не все...Я попереджаю,де пес заритий,а Ви мене,Гранда,ін.
    Не розпиляйтесь по дрібничках...по якимсь вибаченням,а то...
    Вилетить воно,а Ви й не впіймаєте !:))

14. рівнянин

Пане Юрко, Ви дійсно дуже недалека людина котра живе минулим....Я не сильно ображаюсь, що Ви 1 млн.200 тис. обізвали гівняками...То є Ваше єство...Згадали Гранда? Так я і сьгодні йому бан виписав і чекаю з його виходом чергової порції бруду. Тільки в нас одна відмінність: я вовк одинак а Ви зграя шакалів. Мені більше імпонує НСЗ. Він може один вийти проти всіх. Ви навіть тих, хто імпонує Україні примудряєтесь зробити її ворогами. Гріх то пане Юрко...Хоча вряд чи Ви це зрозумієте. Ваше то катрени і бруд на опонентів.

15. Юрко НОТОЦО

Пане з Ровно...шо Ви смарклі розмазуєте тут...як і там з тим ,що На Секунду і тим ,що 69 туман? Якийсь такий з Вас Ковпак зі свічкою в церкві!
    Модеруйте-мудруйте...час покаже ,кому свічка була зліплена...я маю на увазі форум!

16. рівнянин

Пане Юрко, а Ви взагалі вмієте арґументовано опонувати? Чи образа опонента є Ваша сутність?

17. рівнянин

Ого! Вже в боротьбу зі мною піключаєте потойбічні сили?
    Який же я все таки не здоланиий!...:rolleyes:

18. Юрко НОТОЦО

Та я по споднях зобачу, коли Ви "на зелено" зріжетесь!:))

19. рівнянин

Пане Юрко, не майте звички нюхати чиєсь спіднє. То є зле для здоров'я та й ніс завжди в лайні. Хоча Вам до цього не звикати...;)

20. Юрко НОТОЦО

То правда!:)) :hi:

а де твій аватар? :)