Ціную делікатність, але це факт. Я сама своїй (як українською...приземленности?) дивуюсь... )Лезем под барную стойку))))
Тобто Ви позитивіст? Та да... по ходу в канитель впрягаться нема резону... махач беспредельный намечается... варимся на шифрах... типа тащили пиццу и дверь попутали...)))
Ні в якому разі...Я визнаю цінність філософських міркувань та навіть..заслуховуюсь ними, мене тішить те, як у філософів наших все...зрозуміло. Начебто складно, але...просто до дрібниць. Але Я так не можу)) тому просто..заслуховуюсь.
То,як малий внучок питає діда: - Діду, а коли то воно настане оте "добре"? - Ну от, я помру, покладуть мене в трумну і понесуть на цвинтар. А там вириють яму і на шнурках спускатимуть трумну. Один скаже: трошки лівіше, а інший - трохи вниз, О! Добре! І от тоді й настане оте "добре".
У нас бродит похожий анекдот...Умирает старый еврей, зовет внука: - Монечка, а шо там все наши делают? - Готовятся... - А шо, бабушка рибу нафаршировала? _ ну да.. _ Принеси мне кусочек! - А бабушка сказала, шо риба НА ПОТОМ!
Я після нинішнього візиту в лікарню,навіть жертися ні з ким не хочу... Стільки БОЛЮ...в однім кабінеті....
Це й правда біль..а те все - пусте. Не звертай...Ромко, я думаю - н етреба вже мітатись між лікарями. Послухай ОДНОГО...бо бачу, що знов у сумнівах...
Ой, и у меня таки на сегодня нет сто долларов, но очень хочу фаршированную рыбу , и што мне делать ? ))) Люди добрые, я местная, помАгите , хто чем может
Шоб вы так жили, как у неё нету 100 долларов)) Морочит людям спины и наматывает им нервы на левый мизинец, я вам точно говорю))