) Ой, пане Юрко, таки маєте рацію...Геть чоловік в роботу занурений - аж не тягає Вас за чуба... Та й сама відчуваю..чи може..літо та відпустка так впливають? ну навіть опоненти - такі гарнюні, замість, щоб гримати - так би й зацьомкала)))) Мене? НаСекунду?))))) Та й нехай..я йому пробачу)
Та не на секунду,а на вєчноє посєлєніє ,в Сиберію наприклад...ну як Ходорковського! А як Вам Путін нині? Правда також файний?)
А я спочатку подумав,що маленький такий,як Путін...і гавнючий! Радий буду,якщо помилився...що то ваш форумний принц! Але не думаю! Хоча вірю...в цуда! Але зобачимо...! (В галицькій фільозофії є таке важливе слово Але...То є шось,такого в інших фільозофіях нема,направду!) Але...Не все відразу! Поупражнялись і ...досить! :bye:
Сами Вы..маленький и гавнючий))) К тому же ещё и радостный - ну..Вы обещали , в случае ошибки с НаСекунду..сильно обрадоваться)) По-философски))
))) Ребят, ну нельзя же так )))), хотя нет - можно , сегодня -пятница, сегодня смеяться можно !!! )))))))))))))))))
A моя жінка каже так: Юрку,Ти часами був-єс як той галицький фацет,що до дівок підскакував,а часами якийсь варят зварйований...Во-о!)
я был с дочкой в зоопарке, так там обезьянка маленькая такая... в клетке... бегала, корчила рожицы и кривлялась так там я за входной билет отвалил немало а тут совершенно забесплатно) пан Юрко таки сегодня в ударе!
Хе-хе...А трійко діток,то чиї,га-а? А по-Одесах,гАмериках,Європах...то шо? Митець я!Любив я це діло...! Нинька вже не то-о...Не то мовлю вам!)
Я як випью й затабачу... то вам й не таке стриндячу! Але ...Політика- діло серйозне...а лохи вони є всюди.(с) І в Одессі також... :gamer: В Одессе жил купался в море я Черном, на пляже знали все меня... Любил играть я на гитаре, Любовью я играл шутя! Кар-ти-на ясная, любовь нещасная и сердце страстное горить в груди... Картина ясная... Одесса красная... И мне с Одессой той, Не по-пути!(c) )
та то вам так кажется тут вас терпят, ну.. как терпят убогого... или клоуна.. одесситы народ незлой.. женщин, детей и убогих не обижают. но вы развлекайте, после тяжелого рабочего дня одесситам такие как вы нужны