Шось Ви троха перегнули! :ireful: Я вболівальник команди "Шахтар", і такий затятий, як п'яна курва при розрахунку...)))
Та я ж не писала, що поневічена... А робити щеплення проти місця, звідки ви в люди вийшли - це якось і по-Божеськи. Та й і не відчуваю я щеплення.
А-а-а...то та "команда" котра копійку кує для українського спорту під неустанним глазом п.Ахматова? А шо юж "Динамо" з Кийова ніц не варте..."омассонилось" геть на чисто з Суркицом і шЕвченко (наголос на перший склад!)? Бразілійців не купують юж по 4 (штири) мільйони за штуку,в Бразілії,чи де там...?:'( Га-а?...А как пили,грали і плясали! Ой... а как пили,грали і плясали? П.С.Я то слабий спеціяліста по футболу,,,але знаю їдно: Хто в футболі рулює,той і панує!(с) )
Мій:o Цього начальника я ніякому дохтуру не віддам - буде мій начальник)) А що? Гримає на Вас? То він може...як погано справитесь - ще й відлупцює)))
Нє-є..Він просто,спочатку,як появився,то якийсь зденервований був...так гримав пістуком (кулаком) на дописувачів з Галіції,же ...страшно,аж жуть було. А нинька юж сі заспокоїв! Такий фа-а-айний...я таких люблю!Так му і повічте! І Степаничу так само повічте! Повічте,повічте...і скажіть же Юрко -сі тішить від його плюсів(+++)! Також файний хлоп! А тому,що українець,напів загострений,а напів затуплений!Традиція і гени! То не зле...Гірше було би,як би був тупий,як пан...ні,як чобіт!)
Ортодокси бувають різні...космополітичні по-гАмериках,Австраліях...і націоналістичні по-східних Європах! Во-о...сам придумав! %-)
Ага, зараз. Ви на мого НаСекунду очима своїми галицькими не тойго...бо ще й Мілєну покличу - всього чуба вам висмикаємо Ой..що ж це якось не по -фільозофськи вийшло й негарно..Кхм... Шановний НаСекунду! Пан Юрко просили Вам передать, що Ви...дуже, дуже розумний та файний мужчина. Тому він до Вас іспитує неймовірну симпатію та повагу. Нормально?))
Нормальок! А знаєте чому файний? Хе-хе...бо видно програє все на-корню...Ріже останній в'огірок! Я канєшна не стверджую це...я простий,галицький фільозоф так-си думаю! А шо ніззя? Я Вам по-сікрету повім так...же як му колись добре знову піде,то буде знову гаратати і лупцювати всіх підряд...І Вас також! :gamer: