По русски білий чай = горілка. (Діалект або жаргон, але кілька разів чув) Зараз у мене є зелений цейлонський, зелений китайський с жасминем, чорний цейлонскій, чорний цейлонський чоколадови. Баночки- жестяночкі мені подобаються"Долче віта - Dolche Vita" такі ладни ( новым русским смакуе)
я от нині відкрила чай чорний з тропічними фруктами, такий аромат , дуууже смачний, сиджу чаюю щодо Ліптон білі пірамідки, коли в нас з'явився на ринку був супер, а недавно попробувала на роботі вже не те, хімічать. Певно, то якийсь спец Ліптон, що йде тільки до нас
про ті пірамідки скажу я вам - повний брєд((( мою тьотю голова болить тільки випє той чай... вона спочатку не могла зрозуміти причини, про чай ж не думала.. а потім як півпачки прочаювала, то вловила звяок... тому я ліптон обходжу десятою дорогою.. не представляю як від чаю може боліти голова, але всерівно тримаюсь подальше...
А чорний напростіший - то який? Їх 4 види. А щодо російської. То думаю, що слово "кип'яток" із повсякденної мови. Ні? І я не за "форму вишуканого стьобу" мінус ставила.
Та Бог його знає, пакетики з пачки, 59 центів в "Альді". Мені смакує. Жінка чаями бавиться звичайно, коробку дерев"яну спеціальну має, складає туда. Шось я всеодно не дуже вдупляюся, шо за наєзди. Написав же ж внизу "окріп" ще в першому пості... Ну да ладнєнька. Довший час в нас японка жила, з роду Саса. Предки її, самураї, були запеклими ворогами сьоґунату Токугава, переможені і вислані в провінцію. Ну але не про то мова... Чай вона приперла, справжній, з Японії, а не азіатського магазину. Дорогий казала. Чаєпиття влаштовувала, так вихвалювала. Я мало не струганув, такий противний. Пачечку лишила, виставив би фотку, але неохота панькатися... Так і стоїть почата, ми не п"єм.
То не вина чаю, а того, хто заварювати не вміє. Буття японкою не передбачає вміння заварювати чай. Цього треба вчитися таки. Он Самойлович може робити борщ вдалий, а може і невдалий. То ж не вина продуктів, які він туди накидав. Хоча, мені колись принесли "білий чай" із китайського магазину. 300 г за долар (!!!). Гидота рідкісна. Ні запаху, ні вигляду. Купа сміття й усе.
Ну от ..почалося.Дія ЛФ ..в дії) Сьогодні купила чай "Суниця з вершками" Склад:зелений китайський крупнолистовий байховий чай корінь лакриці квіти гібіскусу шматочки суниці ідентично-натуральний ароматизатор "Суниця з вершками" 100грамів-15 гр. Ще не заварювала, жду вечора...
Alias, смачного чаювання! а я останнім часом люблю пити чорний чай з лаймом, від нього чай пахне корицею , смакота, йду теж чаювати
Дякую,Summer Знайшла в шафці чай МАТЕ.Двоюрідна сестра коли з Одеси приїжджає, завжди привозить татові.Він у нас чаєман. Привозила тітка з Ірану чай Ахмат, то у нього смак відрізняється від того, що продають у нас.Хоч і коробки однакові.
Може, там ситуація була, як в рнс (руснарсказ)-"каша з топора" і та бабуся ті шкаралупки десь перед тим на спрту настоювала? або якйись специфічний рецепт зберігання?
А що там вішають? Бо ніби колись германська традиція зобов`язувала для захисту від відьом чіпляти "відьмині мітли", тобто омелу. В такому випадку час з омели має бути незгірше відвару з маку!
Перевагу надаю чаєві. Каву п"ю рідко (і чорну, і з молоком). Позаминулого літа пережила сильний стрес, то глушила Галки розчинної по 3 чашки на день, як воду. А так - то нема, не йде воно мені. Чай п"ю як не Брук Бонд у пакетиках, то "карпатські чаї" (вишня, полуниця, чорниця, ромашка...). Перепробувала їх майже всі. Зараз сиджу на роботі, як буржуйка - п"ю чай Greenfield Christmas Mystery з корицею та цитрусовим ароматом - ням-ням, смакота! А от зеленого чаю не люблю.
все і виключно все суто під настрій. зараз сидю і п"ю чорний чай Грінфілд. а вдень із одною форумлянкою пила кавку Іллі лате
У мене теж є схожий, тільки іншої фірми. Але в мене ще настрою на нього нема поки... Треба нині витягнути із закамарків. Я чаї, що зрідка п'ю, кладу в задні ряди, а скраю ті, які щодня п'ю. А ще тепер маю поличку, де завжди є 6 видів улюблених чаїв... Хочу додому. Відпустили би пошвидше, а то змушують працювати в п'єтноньку...
А чого палите? У мене перший і єдиний здогад був, що то з вами... Ех, чого я так далеко? Так іноді бракує посидіти десь із кількома коліжанками... :girl_in_dreams: Дала чоловікові крайній термін. Сподіваюся, вкладеться.